Καρδίτσα: Την κατασπάραξε μεγαλόσωμο ζώο και βρέθηκε ακέφαλο το πτώμα της

Είναι πιθανό η γυναίκα να ήταν ήδη νεκρή από παθολογικά αίτια

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία σχετικά με το ακέφαλο πτώμα γυναίκας που βρέθηκε το πρωί στο χωριό Καταφύλλι Αργιθέας στην Καρδίτσα

Καρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας

Σύμφωνα με το karditsalive.net η σορός της 85χρονης γυναίκας βρέθηκε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της, από κάτοικο της περιοχής. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι της γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετά 24ωρα. 

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για να διαπιστώσει αν η γυναίκα είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας ή όχι. 

Όταν έφτασε στο σημείο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Εκ πρώτης όψεως η 85χρονη φέρεται να δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο ζώο, ενδεχομένως μετά τον θάνατό της από παθολογικό αίτιο. 

Ο αγροτικός γιατρός που εντόπισε τη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και όταν μπήκε μέσα στο σπίτι, χρειάστηκαν λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έλειπε το κεφάλι. 

«Το σπίτι είναι μέσα στο δάσος. Η γυναίκα έμενε μόνη της και δεν είχε κάποιον να την αναζητά καθημερινά. Πιθανόν κάποιο άγριο ζώο, ένας λύκος ή μια αρκούδα να την κατασπάραξε», είπε.

Φως στις συνθήκες θανάτου της γυναίκας θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top