Πατέρας Δασκαλάκη: «Με παρακαλούσε να μην τη χωρίσει ο γιος μου»

Η στιγμή που η οικογένεια έμαθε για τον θάνατο της Μαλένας

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή 22 Φλεβάρη για πρώτη φόρα στη δίκη που αφορά στην κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα και τους θάνατους της Μαλένας και της Ίριδας. 

Ο κ. Δασκαλάκης ξεκίνησε τονίζοντας πως η κατηγορούμενη ήταν πολύ καλή μητέρα για τα παιδιά. «Μάθαινε πράγματα τα παιδιά, είχε το σπίτι της καθαρό, ήταν τα παιδιά φροντισμένα και γελαστά. Ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά η κατηγορούμενη», πρόσθεσε. 

Δασκαλάκης: «Πλέον συνδέω τους θανάτους των παιδιών με τους χωρισμούς»

Όσον αφορά το εάν ο γιος του ήταν καλός πατέρας ή όχι, είπε «ήταν πολύ μικρός όταν γνωρίστηκαν. Παντρεύτηκαν γιατί έμεινε έγκυος στη Τζωρτζίνα η κατηγορούμενη. Του είπα να αναγνωρίσει το παιδί και να δει αργότερα τι θα κάνει. Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, όποτε εγώ στήριξα την επιλογή του».

Πώς πληροφορήθηκε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο της Μαλένας

«Ο γιος μου έκλαιγε, η κατηγορούμενη ήταν λίγο στον κόσμο της, κοίταζε το κινητό, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό διαπίστωσα εγώ εκείνη τη στιγμή. Μου περιέγραψαν τι έγινε με τους γιατρούς. Η κατηγορούμενη δε μου είπε κάτι, ρωτούσα τον γιο μου. Προσπαθούσαν, πάντως, να βρουν τα αίτια. Ό,τι έμαθα ήταν από τον γιο μου και τον αδελφό μου».

Ο διάλογος του κ. Δασκαλάκη με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου

Πρόεδρος: Όταν γεννήθηκε η Ίριδα πως ήταν οι σχέσεις τους;

Μάρτυρας: Καλές. Έλεγε η κατηγορούμενη «γύρισε η Μαλένα μας». Την έβλεπα ευχαριστημένη. Και ο γιος μου χάρηκε. Μετά όμως η κατηγορούμενη έκανε μια σχέση και ο γιος μου δεν μπορούσε να το συγχωρέσει. Εγώ του είπα τα παιδιά πάνω απ’ όλα, του είπα και για τη διατροφή. Προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να χωρίσει. Με πήρε και η κατηγορούμενη και μου είπε «σας παρακαλώ, κύριε Γιώργο, βοηθήστε με να μη χωρίσω». Εγώ της είπα, αν δε θέλει ο Μάνος, προχωρά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι.

Πρόεδρος: Σε τι κατάσταση τα έλεγε αυτά;

Μάρτυρας: Φυσιολογικά, ήρεμη τα έλεγε στο τηλέφωνο, τώρα μέσα της δεν ξέρω τι ένιωθε.

Μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη μετά το άγριο επεισόδιο με τη μητέρα στη δίκη

«Δεν μπορούσε να διαχειριστεί δύο θανάτους και τον χωρισμό»

«Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά με τους δυο θανάτους και τον χωρισμό. Με πήρε ο πατριός της και με ενημέρωσε και της είπα ότι «ρε κορίτσι μου, μήπως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να τα διαχειριστείς όλα αυτά;». Και μου είπε «κύριε Γιώργο δεν είμαι τρελή». 

Πρόεδρος: Ο γιος σας ήταν υποστηρικτικός με την κατηγορούμενη;

Μάρτυρας: Ήταν, γιατί όποτε την έβλεπε σε αυτήν την κατάσταση προσπαθούσε να τη βοηθήσει. Γι’ αυτό πήρε και την απόφαση να γυρίσει σπίτι.

Πρόεδρος: Η κατηγορούμενη πώς ήταν μαζί του;

Μάρτυρας: Όσο ο Μάνος ήταν εκεί, ήταν μια χαρά και εκείνη. Αυτό έβλεπα.

«Εσύ δολοφόνησες τα παιδιά!» - Άγριο επεισόδιο Δασκαλάκη - μητέρας

 

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου.

Στις 29 Απριλίου η απόφαση για τη Τζωρτζίνα 

Παράλληλα, διεξάγεται και η δίκη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού, Τζωρτζίνα. Αναμένεται, μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή 29 Μαρτίου να ανακοινωθεί η απόφαση για την κατηγορούμενη μητέρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top