Καλύβια: «Αισθάνομαι ανακούφιση» - Ελεύθερος ο 16χρονος πατροκτόνος

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Απολογήθηκε ο 16χρονος πατροκτόνος / Βίντεο Alpha

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος που κατακρεούργησε τον πατέρα του στα Καλύβια την περασμένη Παρασκευή.

Πατροκτονία Καλύβια: «To παιδί ήταν πολύ ευγενικό, γλυκό και ήσυχο»

Ο 16χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων και απολογήθηκε. 

Καλύβια: «Είμαι χάλια» - Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 16χρονου

Εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Ορίστηκε, μάλιστα, ένας επιμελητής που θα επιβλέπει την πορεία του, όπως προβλέπεται για τους ανήλικους.

Ελεύθερος ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια

«Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα», φέρεται να είπε στην απολογία του ο 16χρονος πατροκτόνος

Καλύβια: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 16χρονος πατροκτόνος

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο 16χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του γιατί ήταν κακοποιητικός απέναντι στον ίδιο, στον μεγαλύτερο αδελφό του και τη μητέρα του.

«Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δε φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Ακόμα, φέρεται να περιέγραψε στις αρχές ακραία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιβεβαιωθεί με αποδεικτικά στοιχεία.

Πατροκτονία Καλύβια

Καλύβια: Σκότωσε τον πατέρα του με 20 μαχαιριές

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο 16χρονος είχε επιστρέψει από βόλτα που είχε πάει μαζί με τον αδελφό του και τη μητέρα του.

Έστησε καρτέρι στον πατέρα του και όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του επιτέθηκε και του κατάφερε 20 μαχαιριές. Η μανία με την οποία τον μαχαίρωσε ήταν τέτοια, που έσπασε το μαχαίρι. Στη συνέχεια, πήρε άλλο και τον αποτελείωσε.

Ο 71χρονος προσπάθησε να ξεφύγει, όμως κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και κατέληξε.

Ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του, της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του και εκείνη τηλεφώνησε στην αστυνομία. Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου έμεναν το θύμα και ο 16χρονος. Βρήκαν τον 71χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον 16χρονο που τους περίμενε να τον συλλάβουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top