Βίκυ Σταμάτη: Εγκαταλείπει την Ελλάδα με τον γιο της

Δηλώνει «πικραμένη» - Πού θα μετακομίσει

«Πικραμένη» δηλώνει η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη από την Ελλάδα και γι’ αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να μετακομίσει με τον γιο της στο εξωτερικό. 

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αποκλήρωσε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του

Να μετακομίσουν στη Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζονται η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της Άκης Τσοχατζόπουλος - NDPPhoto

Να μετακομίσουν στη Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζονται η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της Άκης Τσοχατζόπουλος - NDPPhoto

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνει 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ», είπε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Το τελευταίο «αντίο» στον Άκη Τσοχατζόπουλο - «Λύγισε» η Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη και ο 17χρονος γιος της θα μετακομίσουν στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο νεαρός Άκης Junior θα σπουδάσει χρηματοοικονομικά. 

Βίκυ Σταμάτη: «Ένιωσα έναν οξύ πόνο σαν να με κάρφωνε ξίφος»

Η μετακόμιση θα γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχθηκε πρόταση από το Netflix για να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή του συζύγου της, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top