«Κλέων»: Ρεζερβέ ξαπλώστρες για τις μέρες του καύσωνα!

Μέχρι τα μεσάνυχτα ανοιχτές οι παραλίες στη νότια Αττική για τον «Κλέωνα»

Κάνουν κρατήσεις σε ξαπλώστρες για Πέμπτη-Παρασκευή για τον καύσωνα «Κλέων» / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ρεζερβέ ξαπλώστρες απο σήμερα κάνουν πολλοί Αθηναίοι στις παραλίες της Αττικής, λαμβάνοντας έτσι... τα μέτρα τους ενόψει της έλευσης του καύσωνα «Κλέων».

Καύσωνας Κλέων: Ποιοι κινδυνεύουν, τι παθαίνουμε στη θερμοπληξία

Μάλιστα στις παραλίες σήμερα η εικόνα δε θυμίζει σε τίποτα Δευτέρα, αφού ο κόσμος αναζητά λίγη δροσιά δίπλα στη θάλασσα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε με την κάμερα του Star ο Γιώργος Σαραντάκος στον Άλιμο.

Καύσωνας «Κλέων»: Ρεζερβέ ξαπλώστρες για τις μέρες του καύσωνα!

Ενδιαφέρον έχει δε το γεγονός ότι πολλοί κάνουν κρατήσεις για ξαπλώστρες για την Πέμπτη και την Παρασκευή και μάλιστα όχι για τις πρωϊνές ή μεσημεριανές ώρες - που όλα είναι ήδη ρεζερβέ - αλλά για το απόγευμα και το βράδυ.

Σημειώνεται ότι οι παραλίες της νότιας Αττικής θα είναι ανοιχτές από την Τετάρτη έως την Κυριακή μέχρι τα μεσάνυχτα.

Καύσωνας «Κλέων»: «Καμίνι» όλη η Ελλάδα - Πού και πότε θα «χτυπήσει» 43άρια

Με θερμοκρασίες... Αφρικής θα κορυφωθεί η θερμή εισβολή στη χώρα μας

Υπενθυμίζεται ότι υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν από την Τετάρτη, με κορύφωση το διήμερο της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Tο συγκεκριμένο διήμερο οι μέγιστες θερμοκρασίες, τοπικά, θα θυμίζουν... Αφρική, δημιουργώντας έντονη αίσθηση δυσφορίας κυρίως μέσα στις πόλεις.

Η θερμή εισβολή από την Αφρική, που ετοιμάζεται να «κάψει» όλη τη Μεσόγειο, αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ειδικότερα, η Παρασκευή χαρακτηρίζεται απο τους επιστήμονες μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα. Μετά τις 15.00 το μεσημέρι, ο υδράργυρος στη Λάρισα και τη Χαλκίδα προβλέπεται να σκαρφαλώσει στους 44 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που - ταυτόχρονα - θα καταγράφεται στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Το 42άρι που θα πιάνει το θερμόμετρο στη Λαμία και το Αργος, θα το βλέπουμε και στο Χαρτούμ του Σουδάν, ενώ το 40άρι της Αθήνας, θα το... ζουν ντόπιοι και τουρίστες στο Μαρακές

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top