Ανήλικοι επιδεικνύουν μαχαίρια και σουγιάδες στο TikTok

Νέα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Star

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Προβληματισμό προκαλεί η ραγδαία αύξηση της βίας μεταξύ ανηλίκων. Βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το Star σοκάρουν.

Καλαμάτα: 15χρονοι ξυλοκόπησαν δύο ανήλικους - «Το παιδί μου ζει από θαύμα»

Πλατεία της Νίκαιας έχει μετατραπεί σε ρινγκ. Για ένα βλέμμα, ένας ανήλικος γρονθοκοπεί στο πρόσωπο έναν μεγαλύτερο άντρα. Τον ρίχνει στον δρόμο και συνεχίζει να τον χτυπά χωρίς έλεος.  

Πλατεία της Νίκαιας έχει μετατραπεί σε ρινγκ.

«Άρχισε να χτυπά τον άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας επειδή κοίταξε την κοπέλα του. Οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί που γίνονται είναι για το τίποτα» λέει ένας ανήλικος αυτόπτης μάρτυρας.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, στην ίδια πλατεία η Αστυνομία είχε συλλάβει έναν 17χρονο μετά από συμπλοκή που είχε με άλλη παρέα.

Νίκαια: «Θόλωσα και πήρα το μαχαίρι»

«Υπήρχε μια διαφωνία με το παιδί που παίχτηκε το σκηνικό. Κάποια στιγμή μου έβρισαν και την οικογένεια και θόλωσα με αυτό το πράγμα και μετά από λίγα λεπτά πήγα στο σπίτι και πήρα το μαχαίρι χωρίς να ξέρω τι κάνω…» λέει ο 17χρονος από τη Νίκαια στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

Νίκαια: «Θόλωσα και πήρα το μαχαίρι»

O ανήλικος, σκόρπισε τον τρόμο, όταν επέστρεψε στο σημείο του καβγά, κρατώντας κουζινομάχαιρο.  

«Αρχίζω και τους φωνάζω "κατεβείτε κάτω". Μετά είδα έναν άνδρα της ΔΙΑΣ. Με το που είδε ότι κρατάω μαχαίρι φώναζε "κρατάει μαχαίρι πέταξε το"».  

Ανήλικοι επιδεικνύουν μαχαίρια και σουγιάδες στο TikTok

Στο TikTok, ανήλικοι επιδεικνύουν τη... μαγκιά τους δείχνοντας τους σουγιάδες και τα γκλοπ που έχουν πάνω τους όταν βγαίνουν για μια βόλτα στο πάρκο.

Ανήλικοι επιδεικνύουν μαχαίρια και σουγιάδες στο TikTok

Συμμορίες ανηλίκων φαίνεται να κάνουν «πάρτι» σχεδόν κάθε βράδυ στις γειτονιές της Αττικής. Ένας ακόμα ανήλικος περιγράφει στην κάμερα του Star την επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες.

«Είχα πάνω μου κάποια χρήματα, με πλησίασαν τρία άτομα και μου ζήτησαν τα λεφτά μου. Έγινα... Κεντέρης και έτρεχα στα στενά προκειμένου να ξεφύγω» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 15χρονος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top