Τέμπη: «Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία, ποιος είμαι εγώ να τιμωρήσω;»

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κυπριανού

Τέμπη: Δε Με Ενδιαφέρει Η Τιμωρία

Τον δικό του Γολγοθά, αναμένοντας ανάσταση νεκρών ανεβαίνει από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου ο πατέρας του Κυπριανού, του Κύπριου φοιτητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη

Ο πατήρ Χριστόδουλος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν τη μεγάλη απώλεια, ελπίζοντας όμως ότι το παιδί του βρίσκεται κοντά στον Θεό. 

Τέμπη: «Ο Κυπριανός θα παντρευόταν» -Το «προφητικό» όνειρο για τον γάμο του

«Είμαι καλά, ώρες-ώρες όταν το σκεφτούμε ανθρώπινα είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται, αλλά από την άλλη πλευρά, είμαστε και Χριστιανοί κι έχουμε άλλον τρόπο να αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα, όχι θεωρητικά, αλλά πρακτικά», είπε στο Mega. 

O Κυπριανός έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη

O Κυπριανός έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη

Ο ίδιος πάντως μέσα του δε νιώθει οργή και δεν ενδιαφέρεται για την τιμωρία, γιατί , όπως λέει, ο μόνος που δίνει δικαιοσύνη είναι ο Θεός.

Τέμπη: «Το σώμα του γιου μου, το έπλυνα εγώ - Δε μας άφηναν στην Ελλάδα»

«Όταν πληροφορήθηκα από τη σύντροφο του γιου μου ότι έγινε το δυστύχημα, θυμήθηκα το όνειρο του παππού και ένιωσα μέσα μου ότι αυτό είναι σοβαρό. Είπα ότι αν έκοψε εισιτήριο για μπροστά-μπροστά, είδα τι είχε γίνει και μάτωσε η ψυχή μου. Είναι όπως όταν σου βάζουν ένα μαχαίρι και τρέχει αίμα στην καρδιά σου. Από πού να ζητήσω δικαίωση από τους ανθρώπους; Για όνομα του Θεού, οι άνθρωποι μπορούν να μου δώσουν δικαιοσύνη; Ο Θεός τη δίνει. Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία, ποιος είμαι εγώ για να τιμωρήσω;», αναρωτήθηκε. 

Ο πατήρ Χριστόδουλος εξομολογήθηκε και τη μεγάλη του αγωνία, όταν έμαθε ότι το παιδί του είναι νεκρό.

Τέμπη: Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας του 23χρονου Κυπριανού

«Το πρόβλημά μου εμένα ως πατέρας ήταν να βρω το σώμα του. Όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, το πρόσωπό του ήταν ήρεμο, χτυπημένο με μώλωπες, είδα τη ψυχή του μέσα από αυτό και ησύχασα. Όταν έφεραν το σώμα του στην Κύπρο και άνοιξα τη σακούλα, το περιποιήθηκα μαζί με τα αδέλφια του και την παπαδιά. Πολλές φορές ένιωσα τη μαχαιριά όταν δε με άφηναν να το δω. Ήθελαν να μου το δώσουν πακέτο, να το θάψω πακέτο. Και τους το είπα, ό,τι έχει μείνει να μου το δώσουν να το θάψω», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top