Τέμπη: «Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά, “καιγόμαστε, θα πεθάνουμε, βοήθεια”»

Ο εφιάλτης που ζει καθημερινά 26χρονη που βγήκε ζωντανή από το τρένο

Δύσκολες στιγμές ζουν οι άνθρωποι που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Ανάμεσά τους μια 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ζει κάθε μέρα τον ίδιο εφιάλτη. 

H 26χρονη που βγήκε ζωντανή από το τρένο στα Τέμπη, δεν μπορεί να σταματήσει να ακούει τα ουρλιαχτά των συνεπιβατών της - AP

H 26χρονη που βγήκε ζωντανή από το τρένο στα Τέμπη, δεν μπορεί να σταματήσει να ακούει τα ουρλιαχτά των συνεπιβατών της - AP

Η νεαρή γυναίκα, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», περιγράφοντας τις φρικτές ώρες μετά το δυστύχημα, αλλά και τις φωνές που δεν την αφήνουν ακόμα να ησυχάσει. 

Τέμπη: «Βρε θλιβεροί ιεροεξεταστές» - Ξεσπά φίλος του πατέρα της Ελπίδας

Η πιο τραγική στιγμή, που η ίδια δε θα ξεχάσει ποτέ ήταν όταν της τηλεφώνησε ένας πατέρας, αναζητώντας τον γιο του. 

Τέμπη: «Η Ιφιγένεια έρχεται στον ύπνο μου, δε θέλει να με αφήσει»

«Με πήρε ένας πατέρας και μου είπε “κοπελιά με πήρε ο γιος μου από το δικό σου τηλέφωνο, πού είναι;” κι εγώ δεν ήξερα τι να του απαντήσω», είπε, ενώ δεν έκρυψε τον θυμό που αισθάνεται, αλλά και τις ενοχές που εκείνη τα κατάφερε και κάποιοι άλλοι όχι. 

Τέμπη: «Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου»

«23:23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πώς έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν. Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου», είπε αρχικά και συνέχισε:

Όσοι επέζησαν της τραγωδίας στα Τέμπη δεν μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν τον εφιάλτη - AP

Όσοι επέζησαν της τραγωδίας στα Τέμπη δεν μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν τον εφιάλτη - AP

Τέμπη: Η πρώτη δικαιολογία του σταθμάρχη μετά το δυστύχημα

«Αλλά δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου, που σου ουρλιάζει “κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου”. Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού σου απέναντί σου, και τώρα δεν την αναγνώριζες από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της, από τα αίματα. Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά “καιγόμαστε, πεθαίνουμε”. Και απλά εκεί γίνεσαι “ένα” με τον άλλον, τον άγνωστο που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα:

Τέμπη: «Έχουμε εκτροχιασμό τρένου. Αμάν!» - Νέοι διάλογοι σοκ του σταθμάρχη

Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο.
Έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε.
Σπάστε το παράθυρο.
Καιγόμαστε, γρήγορα.
Θα τα καταφέρουμε».

Όπως είπε η 26χρονη, τους ενημέρωσαν ότι θα υπήρχε 20 λεπτά υποχρεωτική καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα λόγω προβλήματος στις αρχές. 

Τέμπη: Το κόλπο των σταθμαρχών με τις βάρδιες και τις υπερωρίες

«Όλοι στα βαγόνια αρχίσαμε να κάνουμε παράπονα. Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το “πάμε και όπου βγει” που άκουσε επιβάτης από τον ασύρματο. Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη 12:25. και πάλι ακούστηκαν παράπονα από τους επιβάτες. Το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση, αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top