Βόλος: Έδειρε την νύφη του στη μέση του δρόμου

Της έσκισε το μπουφάν και την τραβούσε από τα μαλλιά

αστυνομια

Oι οικονομικές διαφορές και ειδικότερα η αξιοποίηση ενός καταστήματος σε κτίριο στο κέντρο της πόλης του Βόλου έφερε εκτός εαυτού έναν 84χρονο άντρα, ο οποίος ξυλοκόπησε τη νύφη του.

Έγκλημα Γλυφάδα: Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη

Ο 84χρονος επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, τη χτύπησε και μετά την άρπαξε από τα μαλλιά. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το πρωί μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών στο κέντρο του Βόλου.

Στον 84χρονο ανήκαν το κτίριο μαζί με τα καταστήματα,που μεταβίβασε στα παιδιά του μετά την συνταξιόδοτηση του. Ο ίδιος είχε δεσμευτεί πως το ένα κατάστημα στο οποίο ο ίδιος στέγαζε την επιχείρησή του, θα το αναλάμβανε η νύφη του, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Χθες το πρωί η 53χρονη περίμενε τον πεθερό της έξω από το κατάστημα για να της δώσει τα κλειδιά προκειμένου να το ανοίξει για να δουλέψει. 

Λογομάχησαν, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με συνέπεια πεθερός και νύφη να πιαστούν στα χέρια. 

Ο 84χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του, η οποία τον κατηγόρησε πως την άρπαξε από τα μαλλιά και της έσκισε το μπουφάν την ώρα που την χτυπούσε. Ο άντρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να μελετήσει την δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top