Λάρισα: Το τελευταίο αντίο είπαν στον 53χρονο που σκοτώθηκε με το λεωφορείο

Πόνος και απέραντη θλίψη από συγγενείς και φίλους

Σε βαθιά οδύνη τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής η κηδεία του άτυχου 53χρονου από την Λάρισα που έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστήχημα που σημειώθηκε με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι

Ρουμανία: «Ήθελε να κάνει ένα ταξίδι έκπληξη στη γυναίκα του»

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην γενέτειρα στην Λάρισα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Η νεκροψία στη σορό του άτυχου άνδρα έδειξε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 53χρονος ταξίδευε μαζί με την σύζυγό του και άλλα 45 άτομα από Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη στο Βουκουρέστι σε πενθήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή που οργάνωσε τουριστικό γραφείο της Λάρισας.

Η σωρός του άτυχου 53χρονου την ώρα που μπαίνει στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου για να τελεστεί η κηδεία. / φωτογραφία larissanet

Ρουμανία: Αγωνία για τους Έλληνες τραυματίες - Δύο εξ' αυτών σοβαρά

To λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τη Λάρισα με προορισμό το Βουκουρέστι. Ενώ κατευθυνόταν στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βουκουρέστι, ο οδηγός του λεωφορείου δεν είδε τη σχετική σήμανση και δεν υπολόγισε σωστά το ύψος μιας προειδοποιητικής πινακίδας, με αποτέλεσμα αυτή να «ξυρίσει» την οροφή του λεωφορείου και να προκληθεί το δυστύχημα. 

φωτογραφία larissanet

Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του 53χρονου εκλιπόντα / φωτογραφία larissanet
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top