Θεσσαλονίκη: «Δεν το έκανα εγώ» λέει ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε γατάκι

«Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια»

«Δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο» λέει ο 40χρονος - Βίντεο από Mega

Αρνείται τις κατηγορίες ο 40χρονος στη Θεσσαλονίκη που ταυτοποιήθηκε πως ποδοπάτησε ένα γατάκι μέχρι θανάτου.

Ο άνδρας μίλησε στο Mega και τόνισε πως δεν εμπλέκεται στο περιστατικό. «Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» υποστήριξε. 

Βαρβαρότητα στη Θεσσαλονίκη: Ποδοπάτησε και σκότωσε νεογέννητο γατάκι

«Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα» πρόσθεσε.

«Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

Επικηρύχθηκε με 3.000 ευρώ ο νεαρός που ποδοπάτησε γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε πρόσφατα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε και σκότωσε γατάκι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top