Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν μίλησε για την καταδίκη του Μπάμπη

Η Σούζαν Κράουτς δε θέλει να δει η μικρή Λυδία ποτέ ξανά τον πατέρα της

Ανακούφιση, αλλά και οργή ένιωσε η μητέρα της Καρολάιν μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυτό που την εξαγρίωσε είναι ότι θέλει να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί.

Δικαίωση, ανακούφιση, αλλά και οργή ένιωσε η Σούζαν Κράουτς μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Γλυκά Νερά: Τι λένε οι γονείς της Καρολάιν για την απόφαση

«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί», δήλωσε η ίδια στον Alpha.

Η Καρολάιν με τη μικρή Λυδία

Η Καρολάιν με τη μικρή Λυδία

Η σκέψη να συναντήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί είναι κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους γονείς της Καρολάιν. 

Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία θα αλλάξει επώνυμο. Δε θα τη δει ποτέ ο Μπάμπης»

Ο πατέρας της, μάλιστα, σε συνέντευξή του στη Daily Mail ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη συναντήσει ποτέ η μικρή τον άνθρωπο που σκότωσε τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους. 

Όπως είπε σκέφτεται να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας και να της δώσει το επώνυμο της μητέρας της, ενώ δεν αποκλείεται το παιδί να μεγαλώσει στις Φιλιππίνες. 

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εκεί ζει η αδελφή της Καρολάιν, η οποία είναι διακεκριμένη καλλιτέχνης κι έχει τρία μικρά παιδιά, με τα οποία η μικρή Λυδία θα μπορεί να μεγαλώσει ήρεμα και αρμονικά ως μέλος της οικογένειάς της. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν

Φωτογραφία από τον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς

Κι εκείνος δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, ωστόσο, όπως είπε, καμία απόφαση δε θα φέρει πίσω την κόρη του. 

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η Λυδία προς το παρόν μεγαλώνει στην Αλόννησο με τον παππού και τη γιαγιά της και σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, που τη βλέπουν να παίζει στην παιδική χαρά, είναι ένα χαρούμενο παιδάκι, που μοιάζει πάρα πολύ στην αδικοχαμένη μητέρα του. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν θα τον ξυλοφόρτωνε. Την ακινητοποίησε στον ύπνο»

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με ισόβια και επιπλέον 11 έτη και 6 μήνες για τη δολοφονία του σκύλου της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top