Έρχονται και άλλες συλλήψεις για την δολοφονία του 19χρονου οπαδού

Η αστυνομία θέλει να συλλάβει όλους τους χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη

Οι συλλήψεις των άνανδρων που έστειλαν στο θάνατο τον 19χρονο Άλκη δεν σταματούν στον 23χρονο που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναμένονται και άλλες. 

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη - Σεσημασμένος ο δράστης

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν μεθοδικά να βάλουν στο κάδρο των ερευνών και τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στην στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη. 

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Άλκη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την φυσική παρουσία τουλάχιστον ακόμη ενός νεαρού. Όμως οι έρευνες κινούνται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να δέσουν απόλυτα την κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Τόσο με μαρτυρίες και βίντεο που ακόμη αναζητούνται, περισσότερο όμως με τα αποτελέσματα των πειστηρίων που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Κούγιας: «Θα ζητήσουμε ισόβια για τη δολοφονία του Άλκη»

Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλάβουν ολόκληρη την ομάδα που επιτέθηκε στην παρέα του Άλκη. Ερευνούν επίσης το εάν αυτή η ομάδα των νεαρών χούλιγκανς, και τους 23χρονου δολοφόνου, είχαν ενεργή συμμετοχή και στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το 2017 στο γήπεδο του Βόλου, κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Τα επεισόδια ήταν πρωτοφανή με πολλούς τραυματισμούς οπαδών, μαχαιρώματα  και εκτεταμένες ζημιές.  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top