Κακοκαιρία: Έγκυος στον 9ο μήνα απεγκλωβίστηκε μετά από παρέμβαση του Star

«Αν δεν ήσασταν εσείς δε θα είχαν έρθει», λέει η Καλλιόπη

Τι είπε η έγκυος γυναίκα για τις ώρες αγωνίας που πέρασε πριν απεγκλωβιστεί με παρέμβαση του Star

Για δυο μέρες έμεινε αποκλεισμένη στο σπίτι της στα Βριλήσσια μια νεαρή έγκυος στον ένατο μήνα. Χρειάστηκε η παρέμβαση του Star για να πάνε τα εκχιονιστικά μπροστά από το σπίτι της και να καθαρίσουν τον δρόμο.

Βριλήσσια: «Είμαι έγκυος 9 μηνών κι εγκλωβισμένη στο σπίτι μου»

Η Καλλιόπη Εμμανουήλ μίλησε στον ρεπόρτερ του Star Άρη Λάμπο για την αγωνία που πέρασε όλες αυτές τις ώρες. Φοβόταν μήπως έρθει η ώρα να γεννήσει και δεν κατάφερνε να απεγκλωβιστεί από το σπίτι της για να πάει στο νοσοκομείο.

Κακοκαιρία: Έγκυος γέννησε πρόωρα - Εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική Οδό

κακοκαιρία - έγκυος

«Δε μπορούσαμε να βγούμε καθόλου από το σπίτι μας, γιατί ήταν πολύ μεγάλο το ύψος του χιονιού. Δε μπορούσαμε ούτε προμήθειες να πάρουμε. Εγώ σήμερα ήταν να κάνω κάποιες εξετάσεις, τις οποίες αναγκάστηκα να τις ακυρώσω. Αν δεν καλούσα σήμερα σε σας, δεν ξέρω αν θα τις έκανα και αν θα ήμουν σε θέση να πάω στο νοσοκομείο», ανέφερε η μέλλουσα μανούλα στο Star.

Η έγκυος απεγκλωβίστηκε χάρη στην παρέμβαση του Star

Η Καλλιόπη περιμένει την κορούλα της από μέρα σε μέρα. Πίστεψε ότι θα γεννήσει όχι στο νοσοκομείο, αλλά μέσα στο σπίτι της, αφού από τη Δευτέρα το μεσημέρι στη μια μέχρι σήμερα ήταν αδύνατο να περπατήσει κάποιος στην οδό Ιφιγένειας, όπου διαμένει. Ο δρόμος είναι πολύ κοντά στη λεωφόρο Πεντέλης, τον κεντρικό δρόμο τον Βριλησσίων. Όπως είπε, έπαιρνε συνέχεια στον δήμο για βοήθεια.

έγκυος Βριλήσσια

Αφού απελπίστηκε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια μέσω του έκτακτου δελτίου του Star το μεσημέρι, με τον Γιώργο Ευγενίδη.

Μετά τη δημόσια έκκλησή της οι αρχές τελικά ανταποκρίθηκαν. Όπως είπε, μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε αυτοκίνητο του δήμου που καθάρισε τον δρόμο μπροστά από το σπίτι τους.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση παρέμβασή σας. Με το που κάλεσα σε σας, μετά από πέντε λεπτά, ήρθε αμέσως ο δήμος και μας ξεχιόνισε. Ειλικρινά αν δεν ήσασταν εσείς δε θα είχαν έρθει», είπε η έγκυος κοπέλα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top