Καταγγέλουσα για Παναγιωτόπουλο: «Μου ζητούσε ακραία πράγματα»

Οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την διαρροή των βίντεο και των φωτογραφιών περιέγραψε στο Star τι της ζητούσε επίμονα ο παρουσιαστής.

Ράκος ο δικηγόρος αδερφός του Παναγιωτόπουλου: Δε θα αναλάβει την υπόθεση

«Στον υπολογιστή του είχε φακέλους από 50 γυναίκες .Όταν τον ρώτησα γιατί τα έχει όλα αυτά , μου είπε πως  τα έχει για αρχείο. Ήταν πιεστικός .Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες από  άλλες γυναίκες.  Μου έλεγε σε αγαπώ και μου ζητούσε ακραία πράγματα . Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίσαμε. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτά που ζητούσε .Και ήταν χυδαία που θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα. Μου ζητούσε να βρεθούμε ερωτικά και  με άλλα άτομα, πράγμα που ούτε καν το συζητούσα. Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άντρες  χωρίς την παρουσία του να το τραβήξω βίντεο και να του το στείλω . Το τελευταίο εξάμηνο της σχέσης άρχισε να γίνεται πιεστικός .Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν τόσο ακραίος. Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές  και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά όλο αυτά» δήλωσε στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος 

Η σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την 30χρονη κράτησε 2 χρόνια από το 2016 ως το 2018 .Όταν η κοπέλα χώρισε δε φανταζόταν ότι σε λίγους μήνες θα την ενημέρωναν ότι διασυρόταν δημόσια στο διαδίκτυο.

 

Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου


 
«Μετά την μήνυση με πήρε τηλέφωνο μετά από 4 μήνες .Μου είπε τυπικά μετάνιωσα .Φυσικά εγώ δεν τον πίστεψα καθώς την ίδια στιγμή υπήρχαν ακόμα αναρτημένα βίντεο δικά μου αλλά και άλλων γυναικών .Με προσέγγισε πάλι μετά από μήνες λέγοντας μου πάλι ότι μετάνιωσε  και μου ζήτησε  να αποσύρω τη μήνυση .Μου είπε αν με αγαπάς στα   αλήθεια δεν θες να με καταστρέψεις και μπορούμε οι δυο μας να έχουμε μέλλον μαζί . Όταν ανακάλυψα τι υπάρχει στο διαδίκτυο απευθύνθηκα και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» υποστήριξε το θύμα.

Κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου κινούνται νομικά  οι συνεργάτες του επί 14 χρόνια , οι Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης οι οποίοι ζητούν  «την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top