Βίντεο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 21χρονος πριν σκοτώσει τον διανομέα

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου - Τι λέει η μητέρα του θύματος

Βίντεο ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά τον τραγικό θάνατο 47χρονου διανομέα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Θεσσαλονίκη: Η κόρη του ντελιβερά περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος

Λίγες ώρες μετά, βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή λίγο πριν ο οδηγός του αυτοκινήτου «χτυπήσει» και τραυματίζει θανάσιμα τον άτυχο διανομέα. Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου, ο 21χρονος φαίνεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγα λεπτά πριν κόψει στα δύο τη μηχανή του 47χρονου.

νεκρός ντελιβεράς Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη διανομέας: Το αυτοκίνητο έκανε κόντρες - Πέρασε πολλά «κόκκινα»

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, τα οποία και κατέγραψε:

Ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, περισσότερο από 120 χλμ/ώρα. Ο διανομέας πέρασε με πράσινο. Τον παρέσυρε και τον εκτόξευσε 30 μέτρα από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 21χρονος οδηγός είχε δανειστεί το αμάξι από συγγενικό του πρόσωπο και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη, ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία δε φαίνεται να προκύπτει πως έκανε κόντρα με άλλο πολυτελές όχημα.

τροχαίο Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπα από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

τροχαίο Θεσσαλονίκη 2

Ο νεαρός που σύμφωνα με πληροφορίες είχε παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Τού ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

«Πέρασε τρία φανάρια με κόκκινο» - Τι λέει η μητέρα του άτυχου διανομέα

Η μητέρα του 47χρονου διανομέα και πατέρα δύο παιδιών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τραγικό περιστατικό.

Όπως είπε, ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε τρία κόκκινα φανάρια πριν χτυπήσει το παιδί της. 

Έτρεχε πάρα πολύ. Πέρασε δυο τρία κόκκινα φανάρια και σκότωσε το δικό μας το παιδί.

Τι είπε η μητέρα του άτυχου διανομέα - Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο 47χρονος άφησε πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 16 και 18 ετών. Είχε ξεκινήσει πρόσφατα να δουλεύει ως διανομέας για να παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του.

νεκρός διανομέας Θεσσαλονίκη

Ο άτυχος διανομέας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν πολύ καλό και φιλότιμο και πολύ καλός οικογενειάρχης», λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρα διανομείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του 47χρονου συναδέλφου τους. Μετά τη συγκέντρωση οι διανομείς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top