Θεοδωράκη: «Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω στο μνημόσυνο»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δηλώνει «πολύ θυμωμένη» με τον Νίκο Κουρή

Όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη/ Ρεπορτάζ: Ανέστη Συμεωνίδης - Star.gr

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε πως μπορεί να μη μπορέσει να παραστεί στο μνημόσυνο του πατέρα της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9/10 στον Γαλατά Χανίων. 

Μίκης Θεοδωράκης: Γιατί δεν ήταν στην κηδεία η αγαπημένη του σύζυγος, Μυρτώ

Σύμφωνα με το reportal.gr, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη τόνισε πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να βρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα της: Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του. Και δεν ξέρω εάν θα πάω το Σάββατο στο μνημόσυνο. Δεν νομίζω ότι θα πάω. Πώς θα πάω; Δεν έχω οικονομική δυνατότητα να πάω». 

Μίκης Θεοδωράκης: Το τραγούδι της κόρης του στην κηδεία του

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου και αποκάλυψε πως δεν έχει καταλάβει πως γίνεται να πέθανε ο πατέρας της: «Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω καταλάβει πώς πεθαίνει ένας πατέρας. Το κατάλαβα μόλις τον είδα το πρωί που πέθανε. Εκεί το κατάλαβα μέχρι που τον πήρανε στο ψυγείο στο Α’ νεκροταφείο και έζησα όλο αυτό το δράμα που ζει κάθε κόρη και κάθε γιος. Μετά, τον πήρανε, άρχισαν τα δικαστήρια και σαν να είναι κάτι ξένο».

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μαζί με τον δικηγόρο της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο/ eurokinissi

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, η οικογένειά του απεθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα έναντι του Νίκου Κουρή, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί του μεγάλου συνθέτη.

Νίκος Κουρής: «Θα αποδείξω με DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη»

Ως προς την συγκεκριμένη υπόθεση, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε πως «δε μπόρεσε να θρηνήσει μόνη της»: «Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη γιατί δεν κατάφερα να κλάψω τον πατέρα μου και να είναι δικός μου ο πατέρας, δικός μου ο τάφος του, να τον σκουπίσω, να του βάλω λουλουδάκια, να του ανάψω ένα καντήλι. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι άλλοι. Υπάρχουνε πολλοί άλλοι που ασχολούνται με τον Μίκη Θεοδωράκη. Ε, τι να πω; Είναι λυπηρό». 

O Νίκος Κουρής υποστηρίζει ότι είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη/ eurokinissi
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top