Φωτιά Βαρυμπόμπη: Διακοπή υδροδότησης σε πολλές περιοχές της Αττικής

Έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς

Εικόνες από τα πύρινα μέτωπα σε Αδάμες και Βαρυμπόμπη- κεντρικό δελτίο Star

Προβλήματα και στην υδροδότηση έχει προκαλέσει η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στη Βαρυμπόμπη. Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας

Ειδικότερα, μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάντζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών. Ωστόσο, απροσδιόριστος είναι ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου. 

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πύρινη κόλαση - Κάηκαν σπίτια

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση. Η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top