Εστίαση: «Αντάρτικο» στα κλαμπ – Διασκέδαση στο φουλ με όρθιους και χορό

Αυτοσχέδια πάρτι και «κυνηγητό» με την αστυνομία σε Αθήνα, Πάτρα, Κρήτη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Την ώρα που η ανησυχία για την εκτίναξη των κρουσμάτων κορυφώνεται, η πρώτη Παρασκευή με νέους κανόνες στη νυχτερινή διασκέδαση , είχε απ' όλα. «Αντάρτικο» από επιχειρηματίες που αψήφησαν τους περιορισμούς, αυτοσχέδια πάρτι, «κυνηγητό» από την αστυνομία και «βροχή» προστίμων.

Κορωνοϊός: 2.327 νέα κρούσματα σήμερα - 142 διασωληνωμένοι και 2 νεκροί

Οι χθεσινοβραδινές εικόνες σε bar της Αθήνας μοιάζουν βγαλμένες από... χρονοντούλαπο του προπέρσινου καλοκαιριού. Κάποιοι επιχειρηματίες κάνουν «αντάρτικο» με τα ηχεία στο τέρμα! Όλοι όρθιοι, ο ένας κολλημένος στον άλλον και οι μάσκες... καλοκαιρινό ανέκδοτο.   

εστίαση

εστίαση παραβάσεις

Παρόμοιες εικόνες και σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα ο κόσμος προσπάθησε  να τηρήσει τα νέα μέτρα όμως δυσκολεύτηκε πολύ, αφού... μπουζούκια και καρέκλα δεν πάνε μαζί. 

Την ίδια ώρα, οι καταστηματάρχες ισχυρίζονται ότι τους κάνουν παρατηρήσεις για τα μέτρα προστασίας, όμως οι ίδιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν.

Πάτρα: Η αστυνομία διέλυσε παράνομο beach party

Οι νεότεροι προκειμένου για να γλιτώσουν τους περιορισμούς σκέφτηκαν κάτι καλύτερο: ένα αυτοσχέδιο σούπερ party στην πλαζ της Πάτρας. Καθένας από τους παρευρισκόμενους φέρνει το δικό τους ποτό και διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

To κάλεσμα είχε γίνει μέσω instagram για τις 10.00 το βράδυ. Όμως το μόνο που... έμεινε ήταν τα περιπολικά, να παραμονεύουν μέχρι το πρωί στην είσοδο και το τέρμα της παραλίας 

Κρήτη: «Βροχή» τα λουκέτα και τα πρόστιμα σε «απείθαρχους» επιχειρηματίες

Στην Κρήτη, από τα Χανιά ως τη Χερσόνησο, τα λουκέτα και τα πρόστιμα έπεσαν βροχή.  8 μπαρ σφραγίστηκαν για μια βδομάδα, με τις ....καμπάνες στους επιχειρηματίες που αψήφησαν τα μέτρα, να κυμαίνονται από 2.000 έως 5.000 ευρώ. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top