Σύλληψη παρουσιαστή και ποινικών: Αρνείται κάθε εμπλοκή ο ένας εκ των δύο

Τι λέει ο δικηγόρος του ενός συλληφθέντος

Για παντελή έλλειψη ενημέρωσης έκανε λόγο ο δικηγόρος ενός εκ των δύο ποινικών που συνελήφθησαν, μαζί με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή, για σκηνοθετημένη επίθεση στο σπίτι του.

«Από χθες το πρωί που ξεκίνησαν οι προσαγωγές μέχρι και το βράδυ, αδυνατούσαμε να δούμε τους εντολείς μας. H αστυνομία δεν έχει ενημερώσει για ποιον λόγο έχει συλλάβει και οδηγεί σήμερα στην Εισαγγελία τους εντολείς μας. Αναμένουμε να ασκηθεί ποινική δίωξη προκειμένου να έχουμε κι εμείς ενημέρωση, έτσι ώστε να πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο ποινικών, Κωνσταντίνος Γώγος.

Ο κ. Γώγος επεσήμανε πως ο πελάτης αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση. «Αναμένουμε να δούμε το δικογραφικό υλικό για να απαντήσουμε επί του κατηγορητηρίου» τόνισε ο δικηγόρος.

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, μαζί με τους δύο ποινικούς. Kατηγορείται ότι είχε σκηνοθετήσει τις επιθέσεις, μετά την απομάκρυνση της αστυνομικής φρουράς του και είχε προσλάβει τους δύο άλλους συλληφθέντες για να τις υλοποιήσουν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  οι δύο ποινικοί φέρονται να πήραν  20.000 ευρώ ο καθένας, από τον παρουσιαστή για να πραγματοποιήσουν την επίθεση με τα καλάσνικοφ και τα γκαζάκια στο σπίτι του.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν παλιές επαφές του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς, οι οποίοι φέρεται να εργάζονταν ως ασφάλεια του, ενώ ταυτόχρονα τα αποτυπώματά τους και DNA τους ταυτοποιήθηκε στους κάλυκες των καλάσνικοφ, τόσο στο σπίτι του παρουσιαστή, όσο και στο σημείο της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top