Θρίλερ στα Βίλια: Βρέθηκε το τελευταίο στίγμα της 38χρονης Κινέζας

«Κλειδί» στην υπόθεση οι καταθέσεις έξι ατόμων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 38χρονης Κινέζας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε ερημική τοποθεσία στα Βίλια

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το  Mega, η αστυνομία εντόπισε το τελευταίο στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας, λίγο πριν εξαφανιστεί. 

Βίλια: Θρίλερ με τη δολοφονία της 38χρονης – Θύμα της κινεζικής μαφίας;

Συγκεκριμένα, το στίγμα εντοπίστηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου, μία μέρα δηλαδή μετά την εξαφάνισή της, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Η 38χρονη φέρεται να πραγματοποίησε κλήση προς άγνωστο άτομο και από τότε τα ίχνη της χάνονται. 
Για τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει τις έρευνες της δύσκολης αυτής υπόθεσης, «κλειδί» για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο αποτελούν οι καταθέσεις έξι ατόμων, με τα οποία συζούσε, ενώ αναζητούν και ποιο ήταν το επάγγελμά της. 

Βίλια: Γιατί σκότωσαν την 38χρονη και την έβαλαν αμέσως στη βαλίτσα;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ομονοίας που είχαν αναλάβει τις έρευνες της εξαφάνισης της 38χρονης Κινέζας, είχαν εντοπίσει οπτικό υλικό, στο οποίο φαινόταν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας. Υπήρχε επίσης μαρτυρία ομοεθνούς της, ότι την ημέρα της εξαφάνισής της, την είχε συναντήσει κοντά στην εργασία της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν καταθέσει η συγκάτοικος και ο κουμπάρος του θύματος, οι οποίοι και είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της. 

Βίλια: Αυτή ήταν η γυναίκα στη βαλίτσα - Μητέρα ενός 16χρονου αγοριού

Όπως είπαν, ανησύχησαν όταν άργησε να επιστρέψει στο σπίτι. Όμως δεν δήλωσαν αμέσως της εξαφάνισή της, αλλά μετά από έξι μέρες. 

Βίλια: Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες πίσω από τη δολοφονία της Κινέζας συνεχίζονται, με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες, να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις «απουσίες» ατόμων από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον. 

Το θύμα ταυτοποιήθηκε μέσω των αποτυπωμάτων της μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Σορός βαλίτσα: Η Κινέζα είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο από το Μεταξουργείο

Η 38χρονη βρισκόταν στη χώρα μας τους τελευταίους έξι μήνες και είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών γιατί δε διέθετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Η αιτία θανάτου της παραμένει απροσδιόριστη, υπάρχουν όμως ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να οφείλεται σε στραγγαλισμό. 

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα

Στο σώμα της δεν εντοπίστηκαν κακώσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο τρόπος που η νεαρή Κινέζα βρέθηκε νεκρή παραπέμπει σε τακτικές που χρησιμοποιεί η αδίστακτη κινεζική μαφία, οι λεγόμενες τριάδες. Είναι όμως θύμα της μαφίας ή πρόκειται για κάτι προσωπικό που της κόστισε τη ζωή;

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top