Βίλια: Θρίλερ με τη δολοφονία της 38χρονης – Θύμα της κινεζικής μαφίας;

Χάθηκε και δεν την είδε κανείς – Κλειστά στόματα στη γειτονιά της

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της νεαρής Κινέζας το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής. Στη γειτονιά της τα στόματα είναι όλα κλειστά ενώ οι αστυνομικοί ενημέρωσαν και την πρεσβεία της Κίνας για τον τραγικό τρόπο που δολοφονήθηκε. 

Με τη φωτογραφία της 38χρονης, να την δείχνει στη γειτονιά όπου ζούσε, ο ρεπόρτερ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Γιάννης Σωτηρόπουλος, ρωτά τους κατοίκους αν την ήξεραν ή πότε ήταν η τελευταία φορά που την είχαν δει. Τα στόματα είναι όμως κλειστά και τα βλέμματα χαμηλωμένα.

Ο τρόπος που η νεαρή Κινέζα βρέθηκε νεκρή παραπέμπει σε τακτικές που χρησιμοποιεί η αδίστακτη κινεζική μαφία, οι λεγόμενες τριάδες. Είναι όμως θύμα της μαφίας ή πρόκειται για κάτι προσωπικό που της κόστισε τη ζωή; 

Μυστήριο πάντως παραμένει ο τρόπος με τον οποίο εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου από την γειτονιά της στο Μεταξουργείο.

Βίλια: Γιατί σκότωσαν την 38χρονη και την έβαλαν αμέσως στη βαλίτσα;

Ζούσε 10 χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν το διάστημα από τις δέκα το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου, οπότε δηλώθηκε η εξαφάνιση, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει κάμερες από γειτονικά καταστήματα.

Οι Αρχές προσπαθούν να αποκτήσουν μια εικόνα της γλυκιάς Λιν για τη ζωή που έκανε στη χώρα μας. Όπως διαπιστώθηκε η 38χρονη ήρθε στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια και εργαζόταν σε καταστήματα με ρούχα.  

Βίλια: Αυτή ήταν η γυναίκα στη βαλίτσα - Μητέρα ενός 16χρονου αγοριού

Γιατί παραμένει άγνωστος ο ακριβής χρόνος θανάτου

Σημαντικά όμως για τις έρευνες είναι και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων καθώς δεν υπάρχει ακριβής αίτια θανάτου.

«Λόγω του ότι ήταν κλεισμένη αεροστεγώς σχεδόν σε μια βαλίτσα και σε ένα μέρος το οποίο είχε χαμηλές θερμοκρασίες. Άρα εκεί έχουμε ακόμα δουλειά για να είμαστε ακριβείς πόσος χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο της γυναίκας» εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς.

Σορός βαλίτσα: Η Κινέζα είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο από το Μεταξουργείο

Στο μεταξύ, οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν την κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα για την δολοφονία της 38χρονης και υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών. Η έρευνα θα επεκταθεί και στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 38χρονης καθώς είναι σημαντικές οι τελευταίες επαφές που είχε πριν χαθεί με τόσο τραγικό τρόπο. 

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top