Καβάλα: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τη «ληστεία» των 4,2 δις

Είχαν σκηνοθετήσει και την απαγωγή

Οι τρεις άντρες 41, 44 και 64 ετών, που κατηγορούνται για τη «στημένη» ληστεία με λεία 4,2 εκατομμύρια ευρώ στην Καβάλα, οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί στον ανακριτή.Σε βάρος τους ο εισαγγελέας έχει ασκήσει, κατά περίπτωση, κακουργηματικές διώξεις για υπεξαίρεση και συνέργεια σε υπεξαίρεση.

Καβάλα: Καλοστημένη επιχείρηση τα «λύτρα» των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ

Από τις νεότερες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις Αρχές ξεχωρίζει το γεγονός ότι, από τη συνολική λεία των 4,2 εκατομμύρια ευρώ, οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον το υπολειπόμενο ποσό των 800.000 ευρώ. Όπως εικάζεται, μέρος αυτού του ποσού έχει ξοδευτεί από τους δράστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες,το υπόλοιπο βρίσκεται κρυμμένο, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στα ίχνη του.

Πώς έφτασαν οι αρχές στους δράστες

Έτσι, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη ληστεία σε υποκατάστημα μεγάλης εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα του Δήμου Καβάλας, οι αστυνομικές Αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση που ομολογουμένως προκάλεσε πληθώρα ερωτηματικών κάτω από τις συνθήκες που έγινε, αφού περιελάμβανε μέχρι και την υποτιθέμενη απαγωγή ενός μικρού παιδιού. 

Ληστεία με καλάζνικοφ στους Θρακομακεδόνες

Μετά από στενή παρακολούθηση όλων των εμπλεκόμενων με τη ληστεία, οι Αρχές άρχισαν σταδιακά να συνδέουν τα κομμάτια του παζλ και αρκούσε μόνο να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες τους και βέβαια να καταρριφθούν οι ισχυρισμοί, όσων εμπλέκονταν σε αυτήν, περί απαγωγής και καταβολής λύτρων.

Τελικά οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους τρεις άντρες, οι οποίοι ήταν οι δυο ληστές και ο τρίτος διευθυντής του υποκαταστήματος Καβάλας μεγάλης εταιρεία υπηρεσιών φύλαξης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top