Οι κρυμμένοι παράδεισοι της Σαλαμίνας

Πρωτοφανής η τουριστική κίνηση στο νησί

Προορισμοί υπεράνω πάσης υποψίας, κερδίζουν τους τουρίστες στη χώρα μας. Το τελευταίο διάστημα η Σαλαμίνα προσελκύει οικογένειες από το εξωτερικό καθώς είναι ένα νησί οικονομικό το οποίο παράλληλα προσφέρει ήρεμες διακοπές.

Δροσιστικές βουτιές, νόστιμα γεύματα και διακοπές που αντικατοπτρίζουν την ελληνική κουλτούρα. Αυτό είναι το περιβάλλον που ψάχνουν αρκετοί τουρίστες και το βρίσκουν στην κοντινή Σαλαμίνα.

Οι «κρυμμένοι» παράδεισοι της Σαλαμίνας

Δημοφιλής παράλια είναι το Μαρούδι όπου δεκάδες τουρίστες σπεύδουν για βουτιές.Το ίδιο ισχύει και για τα Σελήνια που βουλιάζουν τα Σαββατοκύριακα. Κρυμμένη κάτω από μια πευκόφυτη πλαγιά η παραλία της Κακης Βίγλας είναι ένας μικρός παράδεισος για όποιον επισκεφτεί τη Σαλαμίνα.

Πρωτοφανής τουριστική κίνηση στη Σαλαμίνα

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες φέτος υπάρχει μια αυξημένη τουριστική κίνηση, πρωτοφανής για τα δεδομένα του νησιού κάτι που δίνει μια αναγκαία πνοή ζωντάνιας στις επιχειρήσεις τους

Κοντινός προορισμός η Σαλαμίνα, αγαπητός σε πολλούς 

Στις παραλίες του νησιού ωστόσο θα συναντήσεις και πολλούς λουόμενους από τα νότια προάστια της Αθήνας και όχι μόνο.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο πληθυσμός της Σαλαμίνας αυξάνεται κατακόρυφα. Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι με την ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων η τουριστική ανάπτυξη θα εκτοξεύει. Ωστόσο μένουν ακόμα να λυθούν κάποια σοβαρά ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top