Μενίδι: Ξεχείλισε η οργή στην πορεία για τον Μάριο – Το ξέσπασμα του πατέρα του

Ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Τόσκα: «Σφαίρες μαζεύαμε τότε, σφαίρες μαζεύουμε και τώρα»

Πορεία διαμαρτυρίας για την αυξημένη εγκληματικότητα έκαναν χθες το βράδυ οι κάτοικοι στο Μενίδι, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον χαμό του Μάριου.

Στην κεφαλή της πορείας ήταν οι γονείς του άτυχου 11χρονου μαθητή.

Φωνάζοντας συνθήματα με στεντόρεια φωνή και κρατώντας σφιχτά το χέρι της συζύγου του, ο πατέρας του Μάριου ξέσπασε για την αυξημένη εγκληματικότητα στο Μενίδι έναν χρόνο μετά την τραγικώ απώλεια του γιου του από αδέσποτη σφαίρα σε σχολική γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μενίδι: Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σφαίρες μαζεύαμε και τότε, σφαίρες μαζεύουμε και τώρα! Το εμπόριο των ναρκωτικών δε σταμάτησε ποτέ.Αν ήταν δικό τους παιδί θα είχαν βρει τον εγκληματία. Όμως ο Μάριος κι εγώ είμαστε άγνωστοι!» δήλωσε ο Θανάσης Σουλούκος.

Η οργή του πατέρα του Μάριου ξεχείλισε, ζητώντας ακόμα και την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μάριος έφυγε, η εγκληματικότητα παραμένει στις Αχαρνές. Οι κάτοικοι ζητούν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για να ζούν σε μια ασφαλή πόλη.

Με κεντρικό σύνθημα «Μην πυροβολείτε το μέλλον μας» η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από το γήπεδο του Αχαρναϊκού, έφτασε στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου και κατέληξε έξω από το σχολείο του Μάριου, του παιδιού που έμελε να γίνει σύμβολο κατά της εγκληματικότητας στο Μενίδι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top