Θάνατος 44χρονης: Το ταξίδι που προγραμμάτιζε στη Γαλλία και το κινητό της που ακόμα δεν έχει βρεθεί

«Δεν έμπαινε ποτέ με αυτό το αυτοκίνητο σε χωματόδρομο» επιμένει ο αδελφός της

Πεπεισμένη πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε, είναι η οικογένεια της 44χρονης μάνας τριών παιδιών από την Κατοχή Μεσολογγίου, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά.

Σήμερα Πέμπτη, ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης και ο γιος της, Γιάννης Λαγούδης, βρέθηκαν στην ασφάλεια του Αγρινίου. Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει έως τώρα, ενώ ο γιος της έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό που τους προβληματίζει είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Video-ντοκουμέντο: Αυτή είναι η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης

Το τελευταίο μήνυμα της 44χρονης σε στενό της φίλο: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα - Τραγικές φιγούρες τα τρία της παιδιά

Από εισπνοή δηλητηριωδών αερίων ο θάνατος της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη μάνα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Θάνατος 44χρονης στο Αγρίνιο: Με δυσκολία αναγνώρισε το πτώμα ο αδερφός της

Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

Το κινητό οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει υλικό από κάμερα που έχει καταγραφεί σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός της και ο καταστηματάρχης ισχυρίζεται πως το υλικό είναι πολύ «καθαρό».

Επίσης υπάρχει ένα ακόμα υλικό από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί να περνά συγκεκριμένη ώρα. Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης, τόνισε:

«Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Και ο ανιψιός μου είναι αυτής της άποψης».

Μάλιστα διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη να έχει στείλει τους κωδικούς από τις τράπεζες λίγο πριν την αυτοχειρία που φέρεται να διέπραξε:

«Δεν ισχύει ότι μας έστειλε κωδικούς λογαριασμών και σε εμένα δεν μου έστειλε μήνυμα που να λέει να “προσέχεις τα παιδιά”».

ΕΨΑΧΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

 

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λαγούδης, η αδελφή του «είχε κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Πρέπει να είχε κλείσει και εισιτήριο για τη Γαλλία προκειμένου να πάει στο τέλος του μήνα με την κόρη της για να κοιτάξουν Πανεπιστήμια, που σημαίνει ότι η διαδικασία έτρεχε γιατί κοίταγαν διάφορα πακέτα. Δε μπορεί δυο μέρες πριν να διασκέδαζε και δυο μέρες μετά ξαφνικά να “τρελαίνεται”. Αυτό που είδα εγώ στο σημείο του εγκλήματος, δεν ήταν η αδελφή μου! Είδα ένα σώμα κανονικό –όσο μπόρεσα γιατί ήταν νύχτα- και ένα τελείως παραμορφωμένο κεφάλι, και λίγα εγκαύματα στα χέρια μικρά. Στα δάχτυλα. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση μια στο εκατομμύριο να το έκανε η αδελφή μου. Ήταν ένας στρατηγός!».

«ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ» ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ

 

Τέλος, δεν έκρυψε πως «στο σημείο αυτό δεν πάνε ούτε φαντάσματα. Είναι τραγικό το μέρος! Κατ’ αρχάς το ξέρουμε εμείς η οικογένειά της, ήταν νόμος απαράβατος πως αυτό το μικρό αυτοκινητάκι ποτέ δεν έμπαινε σε χωματόδρομο. Είχε και το Passat και το αγροτικό αν ήθελε να μπει σε χωματόδρομο. Δεύτερον εκεί φοβάσαι να πας. Και δέκα άντρες να είναι, φοβούνται να πάνε εκεί πέρα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top