Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα - Τραγικές φιγούρες τα τρία της παιδιά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατό της

Σπαρακτικό ήταν το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στο Αγρίνιο. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι η μητέρα τους δε ζει. Τα ερωτήματα για το θάνατο της άτυχης γυναίκας παραμένουν καθώς ακόμα δεν έχει αποκλειστεί η δολοφονία.

Πόνος σπαραγμός οδύνη. Για τη «Ρηνούλα», όπως την αποκαλούσαν οι δικοί της άνθρωποι. Τα δάκρυα δεν είχαν τελειωμό σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Τα τρία παιδιά της, ο Γιάννης, η Καλλιόπη και η Στεργιανή έχουν χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια τους. Οι συγγενείς  προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, να τους στηρίξουν.  Ζητούν απαντήσεις, γιατί έχασαν τη μητέρα τους… γιατί έσβησε το χαμόγελό της για πάντα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα δύο τελευταία sms

Το περασμένο Σάββατο, ελάχιστες ώρες πριν πεθάνει η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε δυο μηνύματα από το κινητό της. Το πρώτο στον πρώην σύντροφό της γιατρό με τον οποίο είχε χωρίσει λίγες ημέρες πριν.

 «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή», έγραψε και αμέσως μετά έστειλε ένα δεύτερο μήνυμα σε συγγενικό της πρόσωπο. Ήταν το μήνυμα που κινητοποίησε την οικογένειά της και άρχισαν να την ψάχνουν.

«Να προσέχεις τα παιδιά μου. Σου δίνω τους αριθμούς των τραπεζικών μου λογαριασμών και τους κωδικούς  των καρτών», έγραψε.

Η λογομαχία με τον πρώην σύντροφο και τα δανεικά

Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει για κατάθεση τον πρώην σύντροφο της άτυχης Ειρήνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το πρώην ζευγάρι φέρεται λίγο πριν το θάνατο της Ειρήνης να λογομάχησε, όχι μόνο για το χωρισμό, αλλά διότι η 44χρονη είχε δανείσει χρήματα στο γιατρό από την πώληση προσωπικής της περιουσίας.

Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης ξεσπά. Δεν πιστεύει ότι η Ρηνούλα του αυτοκτόνησε, όπως κατέληξε ο ιατροδικαστής: «Τη δολοφόνησαν, έχει παραμορφωθεί. Εγώ πιστεύω ότι τη μετέφεραν αλλού, τη βρήκαν αλλού και τη μετέφεραν, γιατί όταν έφυγε από το σπίτι έφυγε και λίγο κάπου κοντά θα πήγαινε», ισχυρίζεται.

Η φωτιά καταστρέφει στοιχεία

Γιατί η Ειρήνη Λαγούδη πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει; Πώς οδήγησε μόνη της σε μια απόκρυμνη περιοχή και έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο  με μπιτόνι; Πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο; Το βέβαιο είναι, όπως λένε οι ειδικοί, ότι η φωτιά καταστρέφει στοιχεία.

Σε δέκα ημέρες οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ του θανάτου της Ρηνούλας…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top