Θάνατος 44χρονης στο Αγρίνιο: Με δυσκολία αναγνώρισε το πτώμα ο αδερφός της

Για αυτοχειρία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο Αγρίνιο. Ο ιατροδικαστής μετά την νεκροτομή κάνει λόγω για αυτοχειρία, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Οι συγγενείς της  ωστόσο πιστεύουν ότι κάτι άλλο συνέβη στην άτυχη γυναίκα.

Ο αδελφός της Ειρήνης, όταν χθες αργά το βράδυ κατάφερε να περάσει τα μπλόκα της αστυνομίας και να φτάσει  στον τόπο της τραγωδίας, με δυσκολία μπόρεσε να την αναγνωρίσει, καθώς το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη λίγο πριν εξαφανιστεί φέρεται να είχε στείλει δύο μηνύματα από το κινητό της σε κοντινά της πρόσωπα. Μηνύματα που επέτειναν την αγωνία της οικογένειας και υποχρέωσαν τις αρχές να εντείνουν τις έρευνες για την ανεύρεσή της.  Δυστυχώς όμως δεν την πρόλαβαν ζωντανή.

«Και φεύγει ξαφνικά χωρίς να πάρει πορτοφόλι, χωρίς μπουφάν…αν κάτι την αναστάτωσε και πήγε κάπου που της την είχαν στημένη; Ίσως και να την απειλούσε κάποιος», λέει ο γιος της.

Τις τελευταίες μέρες η Ειρήνη, όπως λένε άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, ήταν υπερβολικά φορτισμένη από την αρνητική συμπεριφορά κάποιου προσώπου στο οποίο είχε επενδύσει συναισθηματικά.

Συμπεριφορά ίσως μοιραία, που πιθανότατα την οδήγησε στα άκρα, αναζητώντας μέσα στην απελπισία της λύση  σε αυτό το προσωπικό αδιέξοδο. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top