Το τελευταίο μήνυμα της 44χρονης σε στενό της φίλο: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

Αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τη γελαστή Ειρήνη στην Κατοχή Μεσολογγίου - Νέα Ενημέρωση: 16:37

Δύο sms φέρεται να έστειλε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη πριν εξαφανιστεί και τελικά βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με το agriniopress την περασμένη Πέμπτη η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, έλαβε ένα sms στο κινητό της και αυτό φέρεται να ήταν η αιτία για να επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι της από την Αθήνα, όπου περνούσε τις γιορτές με τα παιδιά και τον αδελφό της.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, το Σάββατο φέρεται να είχε ένα ραντεβού με πρόσωπο με το οποίο συνδεόταν συναισθηματικά.

Σύμφωνα δε με το Αχελώος Fm η 44χρονη το Σάββατο έστειλε άλλα δύο sms, το ένα σε συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο στο πρόσωπο που συνδεόταν συναισθηματικά.

Από το συγγενικό της πρόσωπο φέρεται να ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στο άλλο πρόσωπο φέρεται να του έγραψε «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της γελαστής Ειρήνης βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της και κυρίως τα ερωτήματα που συνεχίζουν βασανίζουν τους δικούς της ανθρώπους, προκαλούν πολύ πόνο.

Δεκάδες κόσμου από την Πάτρα, την Αθήνα, τις Σέρρες, συγγενείς της 44χρονης έφτασαν στην Κατοχή για να την αποχαιρετίσουν. Κύριο μέλημά τους τώρα είναι να στηρίξουν τα παιδιά της Ειρήνης που έμειναν ορφανά και από μητέρα και από πατέρα.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top