Video-ντοκουμέντο: Αυτή είναι η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης

Τι έδειξε κάμερα κλειστού κυκλώματος λίγο πριν βρεθεί νεκρή

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή «Tatiana Live», νέα video-ντοκουμέντο που καταγράφουν τη μοιραία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση Μυρτιά.

Η άτυχη γυναίκα που ήταν μάνα τριών παιδιών, στις 6 Ιανουαρίου το πρωί, ανήμερα των Φώτων, ξεκίνησε από την Κατοχή για να πάει στο Αγρίνιο ώστε να πάρει το αυτοκίνητό της που είχε αφήσει πριν από τις γιορτές σε συνεργείο για επισκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τελευταίο μήνυμα της 44χρονης σε στενό της φίλο: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα - Τραγικές φιγούρες τα τρία της παιδιά

Από εισπνοή δηλητηριωδών αερίων ο θάνατος της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη μάνα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Θάνατος 44χρονης στο Αγρίνιο: Με δυσκολία αναγνώρισε το πτώμα ο αδερφός της

Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

Το κινητό οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Όταν έφτασαν στην πόλη σύμφωνα με τον ξάδελφο της, η Ειρήνη του ζήτησε να φύγει, λέγοντάς του “θα βάλω βενζίνη και θα γυρίσω κι εγώ”.

Η ώρα ήταν μετά τις 11:30. Η 44χρονη φέρεται να έβαλε βενζίνη και λίγο αργότερα στις 11:48 (όπως θα δείτε και στο video), μια κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το αυτοκίνητό της σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου, 500 μέτρα από το συνεργείο.

Η Ειρήνη, όπως είχε πει στον ξάδελφό της, κινείται προς την έξοδο της πόλης για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, λίγο αργότερα φτάνει στο σπίτι της στην Κατοχή.  Δε μένει όμως εκεί για πολύ. Για άγνωστο λόγο φεύγει ξανά χωρίς κανείς να γνωρίζει πού πηγαίνει και γιατί.

Το ρολόι δείχνει μια το μεσημέρι όταν η Ειρήνη μπαίνει στο αυτοκίνητό της και ξεκινά για την τελευταία διαδρομή της ζωής της.

Στις 13:43 βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, έξω από το Αγρίνιο. Είναι η ώρα που τηλεφωνεί για τελευταία φορά στην κόρη της αλλά δεν της αποκαλύπτει ποιος είναι ο προορισμό της.

Στις 14:00, κάμερα ασφαλείας την καταγράφει ξανά να περνά από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση προς τα Παραβόλα.

Από μια πιο προσεκτική μελέτη του video, όποιος κάθεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου φέρεται να φορά λευκή μπλούζα με κοντό μανίκι και ίσως κάτι λευκό στο αριστερό χέρι που μοιάζει με γάντι.

Το αριστερό χέρι του οδηγού που είναι ακουμπισμένο στο τιμόνι είναι καλυμμένο μέχρι τον αγκώνα με το λευκό ύφασμα, γυμνό μέχρι τον καρπό, ενώ η παλάμη φαίνεται να είναι καλυμμένη και πάλι με κάτι λευκό.

Όπως επιβεβαιώνουν οι Πυροσβέστες που εντόπισαν τη σορό της, η Ειρήνη πράγματι φορούσε λευκή μπλούζα. Γάντια όμως δεν εντόπισαν πουθενά όπως λένε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top