Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας από την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ! Ποιοι δρόμοι έχουν την περισσότερη κίνηση

Οι οδηγοί "τα έχουν δει όλα"

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας

Παναττική στάση εργασίας από τις 08:00 μέχρι τις 13:00, αλλά και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία σήμερα, Τετάρτη.

Από το πρωί, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Παίδων και πραγματοποιούν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Η πορεία περνάει από το Μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με αποτέλεσμα στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση να γίνει αφόρητη. Όταν η πορεία, μάλιστα, έφτασε στη Βουλή, οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σηκώσουν πανό, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αντιδράσει και να δημιουργηθεί μικροεπεισόδιο, το οποίο έληξε αμέσως, μόλις οι διαδηλωτές κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους. 

Οι οδηγοί «τα έχουν δει όλα» από την κίνηση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. H λεωφόρος Κηφισίας, πριν τον Φάρο και μετά το ύψος της Αλεξάνδρας, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Κατεχάκη και η Μεσογείων αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως θα δείτε στον χάρτη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top