«Ζω μια φρίκη»: O πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού από το σημείο που πέθανε το 2,5 ετών αγοράκι-Έπεσε σε φρεάτιο

Πανελλήνιο σοκ για την ασύλληπτη τραγωδία-Πρώτη ανάρτηση: 05-09-2017 12:35

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών έχασε τη ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έγινε μέσα στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κορινθία.

Αμέσως στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του. Το μικρό αγόρι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το star.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του  «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος μετέβη στην Αρχαία Κόρινθο με κλιμάκιο, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια.

«Ζω μια φρίκη. Είμαι συγκλονισμένος. Χάθηκε η ζωή ενός παιδιού. Είμαι στο χώρο», σημείωσε .

«Γίνονταν κάποιες εργασίες για το άδειασμα του βόθρου και εκείνη την ώρα είχαν βάρδια έξι άτομα. Όταν είδαν ένα μεγαλύτερο παιδί να πηγαίνει προς τα έξω όπου ήταν μια νταλίκα, έσπευσαν προς εκείνο για να μην τραυματιστεί. Εκείνη την ώρα το άτυχο αγοράκι φαίνεται πως έπεσε μέσα στο φρεάτιο.», δήλωσε συγκλονισμένος ο κύριος Γιαννόπουλος ο οποίος με το σύλλογο Χαμόγελο του Παιδιού, έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα.

 

O κύριος Γιαννόπουλος μίλησε και στο korinthostv:

 

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 2.5 έως 24 ετών.

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου
email: mkipreou@star.gr

 

φωτο, βίντεο: korinthostv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top