Πάρε κόσμε! Πρεμιέρα με εκπτώσεις έως και 70% - Το star.gr στην Ερμού με κάμερα 360°

Αυξημένη η κίνηση από την πρώτη μέρα - Αισιόδοξοι οι έμποροι

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 για τις θερινές εκπτώσεις 2017 οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2017, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να ψωνίσουν σε ιδιαιτέρως ελκυστικές τιμές.

Από την πρώτη κιόλας μέρα των εκπτώσεων ο κόσμος εξόρμησε στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς.  Στον  εμπορικό  πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, βλέπεις πλήθος κόσμου να χαζεύει τις βιτρίνες των καταστημάτων, να μπαίνει και να δοκιμάζει ρούχα και παπούτσια. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 30%  και φτάνουν έως  και 70%, καθώς οι καταστηματάρχες επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο αύξηση των πωλήσεων και κατά συνέπεια, την κίνηση της αγοράς.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν στο star.gr, «Από τις 12 και μετά ο κόσμος άρχισε να έρχεται. Έχουμε πολύ καλή κίνηση για πρώτη μέρα, και πιστεύουμε όσο περνούν οι μέρες θα αυξάνεται περισσότερο. Έχουμε ρίξει αρκετά τις τιμές γιατί θέλουμε να κάνουμε πωλήσεις, να κινηθεί η αγορά. Μέχρι στιγμής ο κόσμος είναι φειδωλός, βλέπουν, δοκιμάζουν, θα αγοράσουν  ίσως και κάτι, αλλά τόσο όσο».

«Χαζεύουμε, κοιτάμε, στο τέλος θα πάρουμε, τα απαραίτητα.  Αγοράζουμε από μαγαζιά που είναι πιο χαμηλές οι τιμές, γιατί υπάρχουν π.χ  καταστήματα που ναι μεν κάνουν εκπτώσεις  50%, αλλά όταν η αρχική τιμή είναι 120-150 ευρώ, και πάλι εν τέλει  πολλά είναι!», μας εξηγούν οι καταναλωτές.

Παρόλη την κρίση, φαίνεται τελικά πως ο κόσμος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί  τη μείωση τιμών και να κάνει τα ψώνια του.

 

Της Σοφίας Γαλάνη

e-mail: s.galani@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top