ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την Αγία Βαρβάρα – Είναι η Στελλίτσα στη σακούλα; Που εστιάζουν οι έρευνες

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βαγγέλης Γκούμας

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της μικρής Στέλλας, από τον ίδιο της τον πατέρα. Ο κατηγορούμενος αποδίδει το φρικιαστικό του έγκλημα στην κακιά στιγμή και στα φάρμακα, που έπαιρνε για την κατάθλιψη. 

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε στο σπίτι του άτυχου κοριτσιού στην Αγία Βαρβάρα και όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα «οι αστυνομικοί εστιάζουν την προσοχή τους στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να καταγράψουν τις ακριβείς κινήσεις του δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα γειτονικού καταστήματος που δείχνει έναν άνδρα να μεταφέρει ένα μεγάλο αντικείμενο, μια μεγάλη σακούλα και να τη ρίχνει σε κάδο απορριμμάτων, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών».

«Οι αστυνομικοί δεν κοιτούν μόνο τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά χτυπούν πόρτα-πόρτα τα σπίτια της γειτονιάς για να δουν αν υπάρχει άλλο βίντεο από κινητό τηλέφωνο ή μαρτυρίες για τον πατέρα της Στέλλας. Ο πρώτος αστυνομικός πάντως που μπήκε στο σπίτι του άτυχου παιδιού, είχε καταλάβει από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα,καθώς ο τρόπος που μιλούσε και αντιδρούσε ήταν περίεργος», πρόσθεσε ο Β.Γκούμας.

 

 .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top