ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Κ. Γιαννόπουλος για τη μικρή Στέλλα: «Τα σκυλιά μας έψαχναν ζωή και βρήκαν θάνατο»

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της - Πρώτη ανάρτηση: 11:46

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Κ. Γιαννόπουλος για τη μικρή Στέλλα

Το Χαμόγελο του Παιδιού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας από όπου… «εξαφανίστηκε» η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε αρχικά ο πατέρας της που ομολόγησε τελικά ότι τη σκότωσε.

Με ειδικά σκυλιά, άνθρωποι του Χαμόγελου σάρωσαν την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα είχε εκδοθεί και Amber Alert για τον εντοπισμό της μικρούλας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Το star.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Κ. Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη της αναζήτησης της μικρής Στέλλας.

(Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος)

«Από την πρώτη στιγμή χθες η ομάδα έρευνας και διάσωσης του Χαμόγελου με τα ειδικά σκυλιά ξεκινήσαμε τις έρευνες για τη μικρούλα. Τα σκυλιά μας έψαχναν να βρουν ζωή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το θάνατο», είπε και πρόσθεσε:

«Μύρισαν πράγματα του παιδιού κι ενώ εντόπιζαν ζωή μέσα στο σπίτι, όταν έβγαιναν έξω από το σπίτι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τίποτα γιατί στην κατάσταση που ήταν το παιδί, δυστυχώς δεν μπορούν να το ανιχνεύσουν».

Στο πλευρό μάλιστα της μητέρας και του δίδυμου αδελφού της Στέλλας έσπευσε ψυχολόγος του Χαμόγελου για να μπορέσει να τους βοηθήσει στην τραγωδία αυτή που ζούνε.

«Η μητέρα ήταν στο νοσοκομείο, αλλά χθες είχε επιστρέψει στο σπίτι. Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προτεραιότητά μας είναι η στήριξη αυτής της γυναίκας, αλλά και του παιδιού που έχει μείνει πίσω. Υπάρχει μια κατάσταση που θα εξεταστεί από τους εισαγγελείς, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας αναφέρω», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Δυστυχώς ζήσαμε τη φρίκη της κατάληξης της υπόθεσης αυτής. Τα σκυλιά μας ερευνούσαν ακριβώς δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών που βρέθηκε το παιδί και δεν μπορούσαν να μυρίσουν τον θάνατο», κατέληξε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top