ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Αυξάνονται οι αντιδράσεις

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

​Όσο πλησιάζει η μέρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς, σύμφωνα με τον νόμο, θα αποφυλακιστεί, τόσο μεγαλώνει η οργή της μητέρας του Παύλου Φύσσα που θα δει τον βασικό κατηγορούμενο να είναι εκτός φυλακής και την δίκη της Χρυσής Αυγής να μην έχει ακόμα τελειώσει.

«Kανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και κανείς δεν θα έκανε τίποτα. Κανείς δεν ρωτά πως αντέχουμε… Πρέπει κάποια στιγμή να σκύψουν το κεφάλι και να το δουν με σοβαρότητα. Πρόκειται για μια δίκη του αιώνα και όχι για μια απλή δίκη. Ο ίδιος είναι καθ’ομολογία δολοφόνος, για ποιο λόγο βγαίνει; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους. Έχουμε παράπονα, χά��αμε το παλικάρι μας 34 ετών επειδή ήθελαν να δείξουν δύναμη», είπε η Μάγδα Φύσσα.

Οι φίλοι του Παύλου Φύσσα είναι εξοργισμένοι και τα βάζουν με την Δικαιοσύνη και τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

«Η οργή και το μίσος γίνονται απογοήτευση. Ο Ρουπακιάς θα είναι έξω και θα παραγγέλνει πίτσες και μπύρες», ανέφερε ο φίλος του Φύσσα Πέτρος Πουντίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Μαρτίου τελειώνει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης του Ρουπακιά μετά από δυο φορές που προφυλακίστηκε και θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, παραδέχτηκε την βραδύτητα στην απονομή δικαιοσύνης.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής έχει καθυστερήσει καθώς στη χώρα μας δεν υπάρχουν μεγάλες αίθουσες όπου θα μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των παραγόντων της δίκης.

Πάντως, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα και οι συνήγοροί της έχουν επανειλημμένα ζητήσει από τον δικηγορικό σύλλογο, τα μέλη του οποίου απέχουν, να δοθεί ειδική άδεια ώστε να συνεχιστεί η δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οργισμένη αντίδραση του πατέρα του Φύσσα για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά

ΟΡΓΗ μάνας Φύσσα για αποφυλάκιση Ρουπακιά: "Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top