START UP: Koσμήματα «εμφιαλωμένα» σε μπουκάλια!

Δείτε το βίντεο

START UP: Koσμήματα «εμφιαλωμένα» σε μπουκάλια!

​Εντυπωσιακά κοσμήματα εμφιαλωμένα μέσα σε κρυστάλλινα μπουκάλια και δοκιμαστικούς σωλήνες παρουσίασε ελληνική εταιρεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το κόσμημα και κέρδισε το πρώτο βραβείο για την ιδέα της.

«Σκεφτήκαμε να βάλουμε αυτά τα κοσμήματα σε μπουκαλάκια που να φέρνουν σε ένα αλχημείο παλιό φαρμακείο, οπότε αυτά τα μπουκαλάκια πρέπει να έχουν φελλό και η ετικέτα να είναι λίγο παλαιωμένη.» είπε στην κάμερα του Star ο Βασίλης Τρικάρδος, CEO της εταιρείας κατασκευής κοσμημάτων.

«Ξεκινάμε από τα birthstones, δηλαδή ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης μιας γυναίκας, έχει και μια πέτρα η οποία είναι δικιά της.» σημειώνει η Μαριάντζελα Παραβάλου Τρικάρδου, σχεδιάστρια των κοσμημάτων.

Η πρωτότυπη συσκευασία, εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Αλλά και οι τιμές είναι προσιτές αφού ξεκινούν από 50 ευρώ…

«Στην αρχή στο πρώτο μισάωρο ο κόσμος περνούσε και τα κοίταγε και έλεγε τι είναι αυτό, τα περνούσε για αρώματα. Όμως δύο ώρες μετά είχαμε ξεπουλήσει.» προσθέτει ο Βασίλης Τρικάρδος.

Ζευγάρι στη δουλειά, ζευγάρι και στη ζωή, ο Βασίλης και η Μαριάντζελα πίστεψαν από την αρχή σε αυτή την εταιρεία που ξεκίνησε εν μέσω κρίσης και μόλις πριν ένα μήνα κέρδισαν το πρώτο βραβείο για τη συσκευασία τους, ανταγωνιζόμενοι κολοσσούς στο χώρο του κοσμήματος.

Eίσαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες τη δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ για να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες. Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top