Έμπρακτη στήριξη σε νέους ανθρώπους με πρωτότυπες ιδέες

Μέσω του προγράμματος «COSMOTE start up»

Έμπρακτη στήριξη σε νέους ανθρώπους με πρωτότυπες  ιδέες

​H COSMOTE θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξη της στους νέους ανθρώπους και τα σχέδια τους, δημιούργησε το πρόγραμμα «COSMOTE start up» το οποίο αγκάλιασε δέκα πρωτότυπες ιδέες και τις μετέτρεψε σε καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα.

Τρεις μήνες και εκατοντάδες συμμετοχές μετά, δέκα ομάδες νέων ανθρώπων με έμπνευση και όνειρα, μετέτρεψαν τις αρχικές τους ιδέες σε ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις και τις παρουσίασαν σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πήγε πολύ καλά, οι ομάδες ήταν πολύ δυνατές. Ήτανε συγκινητικό και πολύ ικανοποιητικό να τους δεις πως έχουνε εξελιχτεί μέσα από αυτούς τους 3 και μήνες.» δήλωσε ο Διευθυντής Marketing Communication Strategy της COSMOTE, κύριος Χάρης Κονίνης.

«Ήτανε πολύ ωραία γιατί είδαμε πολύ μεγάλη διαφορά από το selection day» είπε η ομάδα «Susurrus».

Από την άλλη πλευρά η ομάδα «check in beauty» υποστήριξαν: «Ήταν γενικά μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και εντάξει όπως όλα τα ωραία πράγματα έχουν κάποιο τέλος αλλά σου αφήνουν πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις.»

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν από επιλεγμένους coaches, οι οποίοι κατέθεσαν την εμπειρία τους και καθοδήγησαν τις ομάδες στην εξέλιξη των επιχειρηματικών τους πλάνων.

Ο Science Communication Cosmote Start up, κύριος Θοδωρής Αναγνωστόπουλος δήλωσε: « Θα ήθελα να πω ότι οι 10 ομάδες μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δούλεψαν εδώ πολύ συστηματικά μαζί με τους coaches παρακολούθησαν τα μαθήματα αλλά δούλεψαν και πάρα πολύ μεταξύ τους, προκειμένου να έρθουν σήμερα και να παρουσιάσουν ένα πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο.»

Επιπρόσθετα ο Managing Partner Seed Innovative, κύριος Κωνσταντίνος Μαύρος είπε: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που παρουσίασαν σήμερα, έχουν ξεκινήσει μια ιδέα και την έχουν τοποθετήσει σε ένα πιο ομογενοποιημένο περιβάλλον, που μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε καλύτερα και να αξιολογήσουμε τις προτάσεις.»

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Eλληνική Εταιρεία Διοίκησης επιχειρήσεων, το φορέα επιχειρηματικότητας Foundation και την OTEAcademy.

Tο Star στηρίζει νέες και καινοτόμες επιχειρήσεις. Το email επικοινωνίας είναι : info@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top