Tο ανανεωμένο Mazda2 σε τιμή έκπληξη

Νέες εκδόσεις για το ανανεωμένο Mazda2

Tο ανανεωμένο Mazda2 σε τιμή έκπληξη

Το Mazda2 2023 προσφέρεται με νέα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό οργάνων και στις απολήξεις του εξαερισμού, νέες επενδύσεις θυρών, ανανεωμένη ταπετσαρία και περισσότερα χαρακτηριστικά  βασικού εξοπλισμού.  

Το εσωτερικό του ανανεωμένο Mazda2

Η έκδοση Center Line προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού για τις συνήθεις απαιτήσεις της αστικής μετακίνησης, όπως φωτιστικά σώματα LED με σύστημα πλύσης προβολέων, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, Cruise Control, A/C, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, DAB ραδιόφωνο, 6 ηχεία και κεντρική οθόνη 8’’. Διαθέτει επίσης το σύστημα Mazda Connect που πλέον υποστηρίζει Android Auto™ και ασύρματο Apple CarPlay . 

Τα καθίσμστα του  ανανεωμένου Mazda2

Η επόμενη έκδοση Exclusive Line, επιπλέον, εμπλουτίζεται με ζάντες αλουμινίου 16΄΄, περισσότερα συστήματα ασφαλείας, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρα βροχής-φώτων, θερμαινόμενο τιμόνι, καθρέφτη με αυτόματη μείωση της έντασης του φωτός και άλλα στοιχεία εξοπλισμού. 

Tο ανανεωμένο Mazda2

Δύο νέες εκδόσεις προστίθενται στην γκάμα του Mazda2 2023, η Homura και η Homura Aka. Ξεχωρίζουν για τον σπορ χαρακτήρα τους, αφού προσφέρονται με μαύρη ζάντα αλουμινίου 16΄΄, μαύρη εσωτερική επένδυση με κόκκινες ραφές, μαύρα καλύμματα καθρεφτών, μαύρη κεραία shark fin, κυψελώδη εμπρός γρίλια με κόκκινες λεπτομέρειες και άλλα χαρακτηριστικά. 

Tο ανανεωμένο Mazda2

Τα επίπεδα εξοπλισμού συμπληρώνουν τα 2 πακέτα που προσφέρονται κατ’ επιλογήν, το πακέτο άνεσης (Convenience Pack) και το πακέτο υποβοήθησης του οδηγού (Driver Assistance Pack). Δύο νέα χρώματα προσφέρονται στο ανανεωμένο Mazda2, τα Aero Grey και Air Steam Blue, αυξάνοντας τις χρωματικές επιλογές στις έντεκα. 

Tο ανανεωμένο Mazda2

Το GVC Plus ενσωματώνει τεχνολογία που ενισχύει την ευστάθεια σε σχέση με τη λειτουργία του GVC, μέσω του συμβατικού κινητήρα, χρησιμοποιώντας τα φρένα για να προσθέσει τον άμεσο έλεγχο της ροπής περιστροφής στον κάθετο άξονα (yaw control). Καθώς ο οδηγός βγαίνει από μία στροφή επιστρέφοντας το τιμόνι στην ευθεία, το GVC Plus εφαρμόζει μια ελαφριά δύναμη πέδησης στους εξωτερικούς τροχούς, παρέχοντας ένα ποσοστό ροπής αντιστάθμισης, που βοηθά στην επαναφορά του αυτοκινήτου στην ευθεία. Εκτός από τη βελτίωση του χειρισμού σε ελιγμούς αποφυγής έκτακτης ανάγκης, το GVC Plus προσφέρει μια αίσθηση ασφαλείας στον έλεγχο, κατά την αλλαγή λωρίδας σε υψηλές ταχύτητες. 

Tο ανανεωμένο Mazda2

Από 75 έως 115 ίππους και επιλογή αυτόματου και χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων στις εκδόσεις των 90 ίππων, το Mazda2 2023 έχει την κατάλληλη λύση για όλους.   

Skyactiv G 75 hp 6MT 

e-Skyactiv G 90 hp 6MT / με σύστημα Mild Hybrid 

Skyactiv G90 hp 6AT 

e-Skyactiv G 115hp 6MT / με σύστημα Mild Hybrid 

Οι εκδόσεις e-Skyactiv G90 και e-Skyactiv G115 με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι εφοδιασμένες με το σύστημα Mazda Mild Hybrid και για το λόγο αυτό κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. 

Tο ανανεωμένο Mazda2

Το Mazda2 2023 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και προσφέρεται με 6 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο πωλήσεων της Mazda με τιμή εκκίνησης 16.511€. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top