Volvo: Φροντίζει να αναπνέετε καθαρό αέρα μέσα στα αυτοκίνητα της

Η πρωτοποριακή τεχνολογία

Volvo τεχνολογία καθαρός αέρας

Η  Volvo Cars εργάζεται συνεχώς ώστε να προσφέρει στους πελάτες της όλο και πιο βελτιωμένη ποιότητα αέρα στο εσωτερικό των πρόσφατων μοντέλων της. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία φίλτρων καθαρισμού αέρα, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπνέουν πιο καθαρό αέρα.

Το σύστημα Advanced Air Cleaner, τμήμα της πιο πρόσφατης τεχνολογίας για το φιλτράρισμα του αέρα, που διατίθεται στις νέες σειρές μοντέλων 60 και 90 έχει πιστοποιηθεί ως φιλικό για το άσθμα και την αλλεργία, από την Allergy Standards Limited (ASL), καθώς αφαιρεί από τον εισερχόμενο αέρα έως και 99,9% των αλλεργιογόνων που προέρχονται από το γρασίδι, τα δέντρα, τους θάμνους και τα βότανα.

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας που εξοπλίζονται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία καθαρισμού αέρα εφοδιάζονται επίσης με έναν αισθητήρα, που λανσαρίστηκε σε όλο τον κόσμο το 2020 ως παγκόσμια πρωτιά στα μοντέλα Volvo, ο οποίος μέτρα τα επίπεδα των σωματιδίων PM 2.5 μέσα στην καμπίνα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να τα συγκρίνουν με τα αντίστοιχα επίπεδα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top