Τέλος ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ

Φήμες τον στέλνουν στην Εθνική με τον Σάντος

Τέλος ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ

Τελικά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρητό πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από νωρίς σήμερα για επικείμενη παραίτηση του Ζήση Βρύζα από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ επαθηλεύτηκαν και πλέον αποτελεί παρελθόν.


Πέπλο μυστηρίου ωστόσο καλύπτει τους λόγους της αποχώρησης του 37χρονου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος αποφάσισε την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ από κοινού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Ζαγοράκη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται δυσαρεστημένος επειδή τον τελευταίο καιρό δεν συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων για την ομάδα, για αυτό και δεν λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, ο Βρύζας έχει χρεωθεί την αποτυχημένη επιλογή της πρόσληψης Μπερέτα, ο οποίος έφυγε μετά από περίπου 25 ημέρες απ\' την ομάδα και τη θέση του πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης.


Από την άλλη, όμως, υπάρχουν έντονες φήμες στην συμπρωτεύουσα ότι ο μόνος λόγος αποχώρησης του Ζήση Βρύζα από τον ΠΑΟΚ ήταν η ανταπόκριση στο.. κάλεσμα του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ως βοηθού του.


Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν, τις επόμενες μέρες στο θέμα...


Πρώτη Καταχώρηση: 11/08/2010 - 14.16

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top