Λιονέλ Μέσι: Παραλίγο τροχαίο στη Φλόριντα - Παραβίασε «κόκκινο»

Το λευκό Audi συνόδευαν οχήματα της τοπικής αστυνομίας

Λιονέλ Μέσι

Μία νέα ζωή γεμάτη… περιπέτεια ζει ο Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι της Φλόριντα όπου θα αγωνίζεται πλέον με τα ροζ χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι.

Μετά την επίσκεψή το με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους σε σούπερ μάρκετ του Μαϊάμι και τον χαμό που προκλήθηκε με όσους τον αναγνώρισαν εκεί και του ζητούσαν να βγάλουν φωτογραφίες, ο άσος των γηπέδων παραλίγο να εμπλακεί σε τροχαίο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Audi στο οποίο επέβαινε ο Μέσι και το οποίο συνόδευαν περιπολικά της τοπικής αστυνομίας της Φλόριντα, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και μπήκε με αρκετή ταχύτητα σε διασταύρωση από την οποία διέρχονταν αρκετά αυτοκίνητα

Δείτε το βίντεο:

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στο τιμόνι του οδηγού καθόταν ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Audi Q8 και κοστίζει έως και 123.000 δολάρια. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi είναι από τους μεγάλους χορηγούς του Major League Soccer, στο οποίο θα αγωνίζεται πλέον ο Μέσι.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι όλος ο πλανήτης περιμένει το επίσημο ντεμπούτο του Αργεντίνου σούπερ σταρ στις 21 Ιουλίου κόντρα στην Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top