Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο Shell στο λιμάνι της Σκύρου

Το πρώτο στην Ελλάδα μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων για σκάφη και οχήματα είναι γεγονός

Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο Shell στο λιμάνι της  Σκύρου
Εγκαινιάζεται αύριο στο λιμάνι Λιναριάς Σκύρου το πρώτο υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων στην Ελλάδα, που έχει τη δυνατότητα να ανεφοδιάζει οχήματα αλλά και σκάφη. Το πρατήριο Shell κατέχει προνομιακή θέση στο λιμάνι πάνω στο νερό δίνοντας τη δυνατότητα προσέγγισης του από σκάφη όλων των κατηγοριών αλλά και από οχήματα που επιθυμούν να ανεφοδιαστούν με βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης.
ShellΠρατήριο 1.jpg
Στο πρατήριο διατίθενται τα κορυφαία καύσιμα Shell V-Power Racing 100, Shell V-Power 97, Shell V-Power Diesel, Shell Fuel Save Diesel, Shell Fuel Save Unleaded αλλά και πετρέλαιο θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες. Επίσης, διατίθενται λιπαντικά Shell και προϊόντα mini market.

Το πρατήριο έχ��ι τη δυνατότητα να διακινήσει και αδασμολόγητο πετρέλαιο ναυτιλίας για επαγγελματικά σκάφη, όπως ενοικιαζόμενα γιοτ και αλιευτικά σκάφη.
Shell Πρατήριο.jpg
Ο Αντιπρόεδρος της Coral, που διαχειρίζεται τα σήματα Shell στην Ελλάδα, κύριος Νίκος Κοτσαλής δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας σήμερα που εγκαινιάζουμε το μοναδικό αυτό πρατήριο στη Σκύρο. Πιστεύω ότι η τοποθεσία του πρατηρίου σε συνδυασμό με την ποιότητα των καυσίμων και την αξιοπιστία του σήματος Shell θα βοηθήσουν πολύ το νησί, προσελκύοντας τουρισμό και κάνοντας εύκολα τα θέματα του ανεφοδιασμού».
Shell 5.jpg
Το πρατήριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 07.00 έως τις 22.00 και θα παρέχει δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με κατάθεση στην τράπεζα.
Shell 3.jpg
Επισκεφθείτε τώρα το νέο πρατήριο και εμπιστευθείτε την ποιότητα Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματος αλλά και του σκάφους σας!

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top