Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να μείνει μια μέρα μόνος, και έμεινε για μια ζωή

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Πώς μία στιγμή επιπολαιότητας μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή

«Αρκούν λίγα λεπτά για να αλλάξουν όλη σου τη ζωή» είναι η φράση που πολλοί έχουμε ακούσει, λίγοι όμως έχουμε καταλάβει τη σημασία της.

Έτσι λοιπόν και ο Ντίνος μέσα σε λίγα λεπτά, κατέστρεψε μόνος του τη ζωή του.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ντίνος παλικάρι τότε ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη Χριστίνα και ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Μυτιλήνης.

Εκείνος έλιωνε όταν την κοιτούσε και έκανε σχέδια για το μέλλον τους: πόσα παιδιά θα κάνουν, αν θα της μοιάζουν, που πολύ θα το ήθελε και κάποιες άλλες παρόμοιες σκέψεις.

Ένα βράδυ η Χριστίνα πήγε στην Αθήνα να δει τους γονείς της, τότε ο Ντίνος βρήκε έξω με κάποιους φίλους του, οι οποίοι και του πάσαραν μία άλλη γυναίκα. Αρχικά εκείνος αρνήθηκε και εκείνοι άρχισαν τους άσεμνους χαρακτηρισμούς προκειμένου να τον πείσουν.

Τελικά, τα κατάφεραν και ο Ντίνος μέσα σε μία νύχτα γκρέμισε ολόκληρη τη ζωή του. Πρόδωσε τη σύντροφό του την οποία τόσο αγαπούσε και σαν να μην έφτανε αυτό, της το είπε και «κατάμουτρα».

Γάμος έγινε αλλά δεν ήταν του Ντίνου και της Χριστίνας αλλά της Χριστίνας και ενός άλλου άντρα δύο χρόνια μετά.

Και ο Ντίνος όμως δεν έκατσε έτσι αλλά «έφτιαξε» τη ζωή του. Παντρεύτηκε μία γυναίκα που δεν ήθελε τόσο και ποτέ δεν ξέχασε τη Χριστίνα. Πάντα όταν αναφερότανε σε αυτή τα μάτια του γέμιζαν δάκρυα για το λάθος που είχε κάνει και το οποίο του στοίχισε μία ολόκληρη ζωή.

«Όταν αγαπάμε κάποιον πραγματικά δεν πρέπει να ρισκάρουμε να τον χάσουμε» έλεγε ξανά και ξανά ο Ντίνος.

Γι’ αυτό αν είσαι ένα βήμα πριν απιστήσεις, σκέψου «αξίζει για μία στιγμή ευχαρίστησης να χάσεις εκείνον ή εκείνη που αγαπάς;».

Κι αν το κάνεις, μεγάλο λάθος είναι και να το παραδεχτείς. Είναι σαν να λες «δεν φτάνει που την έκανα τη μ@λ@κι@ έχω το θράσος να στην πω κιόλας για να σε πληγώσω».

 

Προστάτευσε ό, τι αγαπάς γιατί αρκεί μία στιγμή για να χάσεις τα πάντα.

Υ.Γ (τα ονόματα και ο τόπος είναι ψεύτικα)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top