O νέος κύκλος αντιπαράθεσης για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Κριτική από την αντιπολίτευση για τη δημόσια ασφάλεια

Η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πυροδότησε νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για τα θέματα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας, νε την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά να ασκεί σκληρή κριτική. "Ζητώ την απομάκρυνση του κ. Τόσκα σήμερα το βράδυ" δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Τόσκα πρωί - πρωί, σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου ενώ ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος συνέδεσαν τη χθεσινή επίθεση με τις αποκαλύψεις των Panama Papers και τη σκληρή σχετική δήλωση του πρωθυπουργού περί διαπλοκής και off shore  με τη συνδρομή ...πολιτικών φίλων.

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη ασχολείται με τα έγγραφα των οικονομικών παραδείσων έχουμε τρομοκρατική ενέργεια κάτι θυμίζει… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ σχολίασε ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «συκοφαντική παράσταση»  και ζητά από τον Νίκο Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του. «Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες. Και ας λύσουν, επιτέλους, τα χέρια της αστυνομίας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γεννηματά, Θεοδωράκης, Μανιάτης και Ανδρουλάκης που τρέχουν για στην κούρσα εκλογής αρχηγού στην Κεντροαριστερά ζήτησαν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο πάντως καλύπτει πλήρως το Μαξίμου

"Κρίνεται  εξαιρετικά επιτυχημένος"  δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζαννακόπουλος.

Όλα τα κόμματα πάντως καταδίκασαν την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top