Βόλτες, μεζέδες και χαλάρωση για τον Γιούνκερ στη Θεσσαλονίκη!

Απόλαυσε τους ελληνικούς μεζέδες στη Νέα Κρήνη

Λίγες χαλαρές στιγμές στον ήλιο και τη θάλασσα απήλαυσε στη Θεσσαλονίκη ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ,  οποίος μίλησε με πολυ αγάπη για την Ελλάδα.

Με θέα τον Θερμαϊκό,  ο Γιούνκερ, ο Έλληνας εκπρόσωπός του Μαργαρίτης Σχοινάς και οι συνεργάτες τους γεύθηκαν ελληνικούς μεζέδες στη Νέα Κρήνη.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν χαλάρωσε βλέποντας τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας,  με την οποία χθες το βράδυ δήλωσε ερωτευμένος.  

Ο Γιούνκερ αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε για τον τιμητικό τίτλο.  Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι μοναδική η συγκυρία για την Ελλάδα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάκαμψη πλέον. Είμαστε αποφασισμένοι να ανακάμψουμε. Αυτό είναι το μήνυμα» δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας.

 Όμως,  δεν καλοδέχθηκαν όλοι τον πρόεδρο της Κομισιόν. Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας εξελίσσονταν μάχες σώμα με σώμα,  μεταξυ διαδηλωτών και δυνάμεων της Αστυνομίας.

Οι διαδηλωτές επεδίωξαν να φτάσουν στο Μέγαρο Μουσικής που ήταν ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και αργότερα στο Πανεπιστήμιο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα μπλόκα της αστυνομίας.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ σε μια πόλη που θύμιζε φρούριο απο τα ασφυκτικά μέτρα ασφάλειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top