Με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, ΠΟΣΕ OAEE, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ και ΟΣΕ, θα συναντηθεί το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Εξάλλου, το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου (και όχι στην Κουμουνδούρου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, λόγω ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε).

«Όλα στο φως» ήταν -σύμφωνα με κομματικά στελέχη- η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Τα ίδια στελέχη πρόσθεσαν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο απετέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Εκδηλώσεις για τα δύο χρόνια στην κυβέρνηση ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τέθηκε ο προγραμματισμός εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιοδείες υπουργών και απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ στις αρχές του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό.

 

Tags: