Τζορτζ Μάικλ: (Ξανά)βρήκε τον έρωτα, αλλά ο θάνατος δεν τον άφησε να το χαρεί

Τα τραγικά παιχνίδια της ζωής

Τζορτζ Μάικλ: (Ξανά)βρήκε τον έρωτα, αλλά ο θάνατος δεν τον άφησε να το χαρεί

Ήταν ο έρωτας της ζωής του, αλλά είχε αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από αυτόν. Λέγεται, δε, ότι αυτός ο χωρισμός του είχε κοστίσει τόσο που στη συνέχεια βυθίστηκε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις.

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε βρει το λιμάνι του στην αγκαλιά του Κένι Γκος από το 1998, αλλά το 2011 ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, παρόλο που οι φήμες ανέφεραν ότι ζούσαν χωριστά δύο χρόνια νωρίτερα.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, λέγεται ότι ο αστέρας της ποπ σκηνής τα είχε ξαναβρει με τον Τεξανό επιχειρηματία έργων τέχνης.

Μάλιστα, το πρώτο βήμα το είχε κάνει ο Γκος, ο οποίος επικοινώνησε με τον τραγουδιστή μετά από χρόνια και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Τόσο η Daily Mail, όσο και η The Sun γράφουν ότι η επανασύνδεση των δύο αντρών είχε γίνει μόλις μερικές εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, με φίλους του ζευγαριού να ισχυρίζονται ότι το πρώην ζευγάρι σκέφτονταν το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί.

Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια και το θέλω των δυο τους έμεινε παγωμένο, μιας και το βράδυ των Χριστουγέννων ο Τζορτζ έφυγε από τη ζωή.

«Ο Τζορτζ και ο Κένι, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια», αναφέρει σύμφωνα με την Sun φίλος των δύο και συνέχισε: «Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον Τζορτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Κένι είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top