Δίμετρος πρώην παίκτης του ράγκμπι έκλεψε την καρδιά της πρώην του Ολάντ

Μετά το κέρατο, η Τριερβελέρ γύρισε σελίδα στη ζωή της

Ερωτευμένη με παίκτη ράγκμπι η Τριερβελέρ

Έπεσε στα πατώματα για τον Φρανσουά Ολάντ, έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη εξαιτίας του χωρισμού και της απιστίας του, αλλά τελικά ο χρόνος είναι γιατρός και η Βαλερί Τριερβελέρ χαμογέλα ξανά, αφού φαίνεται ότι έρωτας της χτύπησε και πάλι την πόρτα.

Το γαλλικό περιοδικό Closer κυκλοφορεί με εξώφυλλο την 53χρονη δημοσιογράφο στην αγκαλιά δίμετρου πρώην παίκτη του ράγκμπι  με τον οποίο αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες είναι μες στα μέλια.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Τριερβελέρ είναι ο 45χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης του ράγκμπι, Ρομάν Μαγκελάν.

Στις φωτογραφίες, η Τριερβελέρ με λυτά μαλλιά και αθλητικά παπούτσια φιλάει τον καλό της, ο οποίος εργάζεται πλέον ως αθλητικός σύμβουλος στο ιδιωτικό κανάλι Canal+.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις 18 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης και από τότε περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ο Μαγκελάν κατάγεται από τη Μαρτινίκα, αλλά γεννήθηκε στη Γαλλία. Είναι πατέρας δύο παιδιών κι έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top