Βίασε 11χρονη, τη σκότωσε με τσιμεντόπλακα και μετά επέστρεψε σε πάρτι

Είχε αίματα στο πουκάμισό του αλλά έκανε σαν να μην έτρεχε τίποτα

Βίασε 11χρονη, τη σκότωσε με τσιμεντόπλακα

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμού και δολοφονίας ανήλικου κοριτσιού στην Ινδία. Το περιστατικό δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Ένα κορίτσι 11 ετών αφού παρασύρθηκε σε έρημη τοποθεσία, βιάστηκε και μετά δολοφονήθηκε από 24χρονο. Το ανήκουστο είναι δε, ότι ο δράστης επέστρεψε στο γαμήλιο γλέντι απ’ όπου πήρε το κορίτσι, μέσα στα αίματα για να συνεχίσει τον χορό!

Ο Uttam Sahu βρισκόταν στο γαμήλιο πάρτι του φίλου του στην ινδική συνοικία Kabirdham στο Chhattisgarh. Κατηγορείται ότι αρχικά παρέσυρε την 11χρονη μακριά από το πάρτι κι αφού της έταξε ένα ποτό, την πήρε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά σε ένα έρημο και σκοτεινό σημείο. Αφού τη βίασε, τη σκότωσε με μια τσιμεντόπλακα και γύρισε στο πάρτι μέσα στα αίματα, αλλά κάνοντας ότι δε συμβαίνει τίποτα.  

«Άφησε το σώμα της χωρίς καθόλου ρούχα και γύρισε στον γάμο. Δεν ήξερε ότι είχε αίμα στο πουκάμισό του» ανέφερε ερευνητής.

Οι βιασμοί ανηλίκων μαστίζουν την Ινδία. Αυτόν τον μήνα, πραγματοποιήθηκαν πολλές διαδηλώσεις σε πόλεις της Ινδίας κατά των βιασμών και κατά της βίας γυναικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top